SzaKal Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam, przyjechał do mnie samochód w ,,wymarzonym`` kolorze uni ... Nie dość że twardy to rysuje się od wycierania resztek past czy wosku ... Auto było polerowane miesiąc temu ... tylko że chłopakom w ... nie wyszło ... Auto polerowaliśmy w dwie osoby 14 godz. a środek zajął nam 4 godz. Dobra zamiast pisać czym i co to fotka : A to pacjent I piękny lakier pod halogenem Dobra zaczynamy I takie pięćdziesiątki ;) EFEKT KOŃCOWY Trochę środka : Pozdrowienia dla KLUB A4 ;) Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Tu też pochwalę" Super, zwłaszcza tam gdzie nie widać zwykle czyli pod listwami :u Zdjęcia nowym sprzętem od razu lepsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Dobra robota na uni chyba nie ma reguly ja ich nie lubie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Nice Job :u Czym robiles? 3Mczy menzerna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Najpierw zacząłem FG500 ... i szybko ją odłożyłem, następnie FC+ z białym flexem i już było OK, tylko że gdy już się zdawało że jest ,,lalka`` brałem IPA i znów jazda z polerką (FC+ lepiej wypełnia niż cherry glaz) , miejscami futro z FC+, następnie żółty 3M z IP 2000 i niebieski 3M z SF4000 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Wyszło super :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ładna praca, co tu dużo mówić :u Pomocnika zatrudniłeś? Zdjęcia z aparatu od razu przyjemniej się ogląda :-bd tylko że chłopakom w ... nie wyszło ...Komu nie wyszło? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Pomocnika to mam od ponad trzech lat :D A nie wyszło chłopakom w myjni pod Opolem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Arek robota super :-bd A ci co poprzednio bawili się lakierem to naprawdę szpece nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Piknie :u Co dałeś na finał??? - ładne kropelki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 FC+ wypelnia...nie bardzo z nia pracowalem, ale cos nie zauwarzylem, jak bedzie okazja to sprobuje. Czym zabezpieczyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Co dałeś na finał??? - ładne kropelkiNa pierwszej focie widać samplerka FK1000 więc może to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Tak dokładnie, FK1000 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Fajna praca :) Nie ma co się przyczepiać Intryguje mnie natomiast stwierdzenie że lakier twardy, ale mikrofibra go rysuje, ale chyba mniej więcej rozumiem, co miałeś na myśli... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geo Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Na fotach wygląda jak metalik ale mogę się mylić, był malowany czy fabryka? Na czarnym uni usunąć rysy to żaden problem, co można pokazać pod halogenem, wykończyć i nie zostawić holosów to już mistrzostwo świata. Średnio ścierna pasta na rotacji narobi większego syfu na lakierze od myjni szczotkowej. Fibra robi rysy a SF4000 ze swoim tłuszczem nie do wypracowania nie?!! Wcześniejsze audi i fotki światło dzienne :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 To nie był metalik ;) no w to tak w 50 % auto malowane ... Fibra robi rysy a SF4000 ze swoim tłuszczem nie do wypracowania nie?!!Dokładnie, problem z wytarciem pasty ... lakier po prostu nie do utrzymania w stanie zadowalającym dla nas detailerów a dla przeciętnego Kowalskiego ...masakra ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Bardzo ładna robota Arku, lakier upierdliwy, więc tym bardziej na plus! Cieszy też progres w zdjęciach, coraz lepiej wyglądają relacje, już wszyscy zarazili się syndromem odwróconego halogenu ;-) ps. jakbym się miał na siłę czepiać, to my nie pytaliśmy nawet o zdanie, zapachy "kratkowe" z płynem zawsze do woreczka i do schowka a potem wykład że są "be" ~x( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi