qbejs1 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Serdecznie chcę Was zaprosić na imprezę, którą współorganizuje. Jest to zlot aut zmodyfikowanych i youngtimerów. Aby zapewnić odpowiedni poziom, auta zostały wyselekcjonowane ze wszystkich zgłoszonych. Całość odbędzie się w halach Targów Kielce S.A. Pojawi się tam też kilka firm detailingowych, także można przy okazji ogarnąć spota jakby byli chętni. Garść informacji : - termin : 14-15 lipca ( sobota od 10 do 17, niedziela od 9 do 16 ) - sporo atrakcji ( pokazy driftu, rajdówek, zawody car audio, pokazy driftu modelami RC itd. ) - 190 wyselekcjonowanych aut na dwóch halach ( na hali E setka najlepszych, na hali F pozostałe ) - pokazy firm które będą miały swoje stoiska - o oprawę muzyczną dbać będzie dwóch DJ - bilety : normalne 10zł, ulgowe 7zł, dzieci do lat 7 free - całość odbywa się na terenie Targów Kielce S.A ul. Zakładowa 1, Kielce Galeria z zaproszonymi autami, oraz najświeższe newsy na naszym fan page -> https://www.facebook.com/DUB.IT.CK Jeżeli ktoś nie ma Facebook, to poniżej znajduje się kilka fotek pokazujących jakie auta będą oraz link do wizualizacji hali, gdzie będzie się wszystko odbywać. Wizualizacja hali -> http://www.targikielce.pl/main/ck_panoramy/hala.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Mozesz uchylic rabka tajemnicy i napisac jakie firmy detailingowe sie pojawia ? Moze My wpadniemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 A może bym tak wpadł :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 moje podopieczne audi tam jedzie :u bardzo fajny event się szykuje :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Też myśle czy by się nie wybrać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 ja będę wiedział w środę czy jadę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbejs1 Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Nie mam dokładnej listy firm z branży bo to prowadzą Targi Kielce, ale wiem że napewno będą all4auto i shiningcar bo są patronem nagrody Best detailed car. Będę też ja z democarem ( Dodge Viper ) oraz jeszcze dwie inne firmy zajmujące się typowo usługą detailingu. Jeżeli ktoś z Was chciałby też się pojawić to dzwońcie do mojego kolegi, który zajmuje się sprzedażą powierzchni wystawowej na Dub It! - Radosław Nitek 797 339 435 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi