escimo Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Coś z kolekcji 2012: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Fiu fiu... jaki pędzel :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Takim pedzlem mozna se pomiziac :roll: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystaldetail Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 chyba podrapać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie śmiać się z mojego pędzla :D :D Nie wiedziałem, że jest taki sztywny... ;) Bez skojarzeń :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Krzywy jakiś :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie śmiać się z mojego pędzla :D :D Nie wiedziałem, że jest taki sztywny... ;) Bez skojarzeń :P[/quote Nie śmiać się z mojego pędzla :D :D Nie wiedziałem, że jest taki sztywny... ;) Bez skojarzeń :P A to przepraszam nie wiedzielam ze to Twoj Pedzel =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 No mój, a kogo? :oops: =)) =)) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jak już się tu pojawiłem, to pora uzupełnić to co doszło dziś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 lizak być musi :D recznik jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 lizak być musi :D recznik jaki? WWL Tao. Aż żal go używać do auta, po wyjściu z wanny myślałem czy z niego nie skorzystać :D Z trudem parłem się pokusie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Piękna kolekcja :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Grubo idziesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 No teraz ta kolekcja juz nie jest taka skromna :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Eee, to pewnie ostatni zakup wosku. :) W planach zostaje mi jeszcze tylko Husaria, Crystal Rock i Royale :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Escimo, z własnego importu Insignisik? 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Escimo, z własnego importu Insignisik? 8-} Używka i od polskiego usera odkupiona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Aaa, już wiem, kto go poprzednio miział :o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wczorajsza paczuszka: No i jestem w pełni uzbrojony na ten sezon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Taaa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Tym razem to na serio koniec w tym roku :) Wszystkiego mam w zapasach litrowych praktycznie, więc starczy. Jedyne co mi brakuje do szczęścia to stałej miejscówki do pracy, pirometru i miernika lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Tym razem to na serio koniec w tym roku :) Wszystkiego mam w zapasach litrowych praktycznie, więc starczy. Jedyne co mi brakuje do szczęścia to stałej miejscówki do pracy, pirometru i miernika lakieru. Pirometr to tam grosze,dobry miernik wiadomo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Miernik minimum na poziomie Paint Detectiva :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 widze że tenzi musi być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi