fonnes Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Przyszedł mi do głowy pomysł zorganizowania spota - ale takiego dłuższego, weekendowego. Na tym etapie to zupełnie luźna propozycja, bez konkretów. Spot miałby charakter naszego "Morning cafe" czyli bez testów, polerowania paneli testowych itp... ot posiedzieli przy PYK!!!, pogadali o d...ie Maryni i detailingu w teorii itp. Termin, zależny od sezonu, albo 24-26.08 lub 31.08-02.09 Cena pobytu - tylko moje koszty tzn. pralnia pościeli itp - myślę że nie więcej niż 20-25 zł od osoby za dzień pobytu (muszę przekalkulować). Wyżywienie we własnym zakresie - ja zapewniam tylko łóżka. To tylko pomysł, bez konkretów, ale chcę sprawdzić czy byliby chętni. Kto by chciał przyjechać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Woooowww :shock: Ja bym chciał :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Ja bym chciał, nawet na dłużej zostać. Muszę tylko przeliczyć pieniążki i ze znajomymi się dogadać :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 PYK'anie w nocy nad morzem, jadę :u :u Bardziej ten termin 24-26 by mi pasował. Muszę sobie tylko dobrać 1-2 osoby żeby rozbić koszt paliwa - ktoś z Krakowa chce się przyłączyć? 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 dreams come true! :shock: =p~ :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razman Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Jestem nowy, ale także bym się pisał na wycieczkę. Oczywiście jak ktoś mnie zechce ;;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Ja jak coś również bym się pisał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Oj Mireczku chyba bede musial Cie nawiedzic, widze elyta sie zbiera :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Seba, To w większości deklaracje typu: "chciałbym" ale bez konkretów. Temat jest otwarty, czasu jeszcze sporo, to poczekajmy jak się rozwinie :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Seba, To w większości deklaracje typu: "chciałbym" ale bez konkretów. Temat jest otwarty, czasu jeszcze sporo, to poczekajmy jak się rozwinie :-B Oki poszczekamy bo moja mi glowe suszy a do tego czsu juz moze zapomni o wyjazdach :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Fajna sprawa, mnie pewnie nie będzie ale życzę udanego spotu tym, którzy się wybierają! Jeżeli chodzi o miejsce to jak rozumiem, te z podpisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 jeżeli aktualne i mogę to chętnie bym zajechał,ale tylko na jeden dzień ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 pogadam ze starom czy do tego edżaptu lecim, jak nie to jestem na 110% :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 22.07 Neurolog, 31.07 Kardiolog.. O mamusiu.. #-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 22.07 Neurolog, 31.07 Kardiolog.. O mamusiu.. #-oale spot ma być dopiero pod koniec sierpnia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 22.07 Neurolog, 31.07 Kardiolog.. O mamusiu.. #-oale spot ma być dopiero pod koniec sierpnia :mrgreen:ale JJ. musi przejść przegląd- tak jak auto przed tankowaniem :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razman Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 No nie wiadomo, czy mu lekarz pozwoli przyjechać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Ja byłbym chętny ;) Taki wypad może być fajną odskocznią od codzienności %) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 ok- kobita jest za- można brać drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Aaaaj, zrobiłem gafę, o sierpniu pisałem.. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 No Pany , Ja sie dokuje u Mirka z moja familiada od 21/8 czekamy na reszte :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Pany, jak wszystko z kobitami przyjedzie to co to będzie za pyk?! :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Pany, jak wszystko z kobitami przyjedzie to co to będzie za pyk?! :pSpokojna twoja rozczochrana damy im karty kredytowe i poszly w miasto :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Pany, jak wszystko z kobitami przyjedzie to co to będzie za pyk?! Spokojna twoja rozczochrana damy im karty kredytowe i poszly w miasto dokładnie- czyli jak to wygląda Mirku? dzwonić zamawiać? tak? czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Właśnie, jakieś specjalne rezerwacje czy jak?? 21.08 to już taki sztywny termin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi