SNB SWEDEN Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Właśnie, jakieś specjalne rezerwacje czy jak?? 21.08 to już taki sztywny termin??Rezerwacje chyba tak, 21/8 to wtorek wiec Ja tam bede od 21/8 do 27/8 ale spot ma byc 24/8-26/8 chyba ze wieksza ekipa wpdanie wczesniej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 dlatego pytam co i jak- najlepiej jak sam zainteresowany się wypowie- bo też jakoś chcę ułożyć sobie urlopik :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 dlatego pytam co i jak- najlepiej jak sam zainteresowany się wypowie- bo też jakoś chcę ułożyć sobie urlopik :uDandi Ty myslisz ze Miru przemyslal caly pomysl :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Przemyślał, nie przemyślał :lol: Damięcki jak chcesz zarezerwować na kilka dni to nie ma problemu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 a co z resztą? podtrzymujesz jakis termin spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 a co z resztą? podtrzymujesz jakis termin spotkania?Reszta wyglada na to ze jak dziewice "chciala bym , ale sie boje" :lol: Pakmowac sie i dupska nad Morze , Mirkowi pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 "chciala bym , ale sie boje" :lol:trza ich upić =)) dobra to trzeba działać :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 "chciala bym , ale sie boje" :lol:trza ich upić =)) dobra to trzeba działać :u Ja sie melduje z familia , Ja corka i majne kobiten :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 ja swoją też wezmę- to jak się zgadają to będziemy mieli spokój :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ja corka i majne kobitendas est cwaj kobiten :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Słuchajcie, Wstrzymuję się jeszcze z ogłoszeniem oficjalnego naboru na "spotowy pobyt weekendowy" bo nie wiem jeszcze jaką ilością miejsc będę dysponował. Być może będą jeszcze jakieś rezerwacje normalnych wczasowiczów na dłuższe pobyty za normalną cenę i one mają priorytet - wiadomo biznes first ;) Jak ktoś chce na dłużej niż weekend to może przyjechać - cena promocyjna dla "swoich". Dlatego optowałem bardziej za drugim terminem 31.08-01.09 bo wtedy miejsc byłoby zapewne więcej. Na chwilę obecną mam do dyspozycji 9 pokoi 2-osobowych i jeden 1-osobowy, ale ta liczba może ulec zmniejszeniu. Patrząc po poprzednich latach, to w tym terminie chętnych "z zewnątrz" raczej będzie niewiele, ale ktoś się może trafić. Oficjalne ogłoszenie naboru zrobię ok. 20.08 - wtedy sytuacja będzie bardziej klarowna. Dlatego z powodów opisanych wyżej zastrzegłem, na początku, że jest to luźna propozycja. Macie sporo czasu na przemyślenia i podjęcie decyzji :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 jeszcze 21 dni - trza odliczać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 fonnes a ile by kosztowało jak bym chciał przyjechać 17.08-21.08 cztery osoby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Arek, PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ja się melduję od 19 do 26 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ja się melduję od 19 do 26 :uTo My przybywamy 21/8 do 27/8 :u :u :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Przyjechałbym z miłą chęcią ale od 13-21 jesteśmy w Łebie :ymblushing: Może jakiś spot na trasie Seba ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 to z Sebą i Fonnesem będziemy walczyć :u Szynka wpadnij jak będziesz wracał na jednego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 to z Sebą i Fonnesem będziemy walczyć :u Szynka wpadnij jak będziesz wracał na jednego :lol:A maszynki zabieramy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 to z Sebą i Fonnesem będziemy walczyć :u Szynka wpadnij jak będziesz wracał na jednego :lol:A maszynki zabieramy ????ja biore wiertarke... ho hohohonda :lol: QXDNxkUiUws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 A maszynki zabieramy ????Jak tam chcecie ;) Może podstawię nam takie auto i dokładnie w takim kolorze do zrobienia :lol: Nie musimy się bawić w kompletny detal a tylko odświeżyć mu lakier bo jest "trochę" zmęczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 kozacko. Coraz bardziej się staram zmobilizować aby tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 I bedzie pieknie PANY :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Nie może być inaczej :f :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 1. Fonnes 2. Seba z diewuszkami 3. Damianese z rybką z ferajny 4. zybercik 5. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi