blaszczu Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Może ja bym się pisał na mały wypoczynek w doborowym gronie. Ale wszystko uzależnione jest na ten moment od monety bo doszło kilka niespodziewanych wydatków :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 1. Fonnes 2. Seba z diewuszkami 3. Damianese z rybką z ferajny 4. zybercik 5. ??? Mała korekta: Zybercik pisze się ale na termin 27-31.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0NES Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Kurde wpadłbym na jakaś flaszkę tylko ta odległość mnie przeraża :) a Tak serio można by wpaść zapoznać ekipę bez noclegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Kurde wpadłbym na jakaś flaszkę tylko ta odległość mnie przeraża :)Ziomal, no dystans masz faktycznie straszny do pokonania :o :lol: Oczywiście wpadaj, im więcej nas tym będzie weselej, ale sugeruję busem ze względu na wielce prawdopodobne PYK! :lol: Seba, Odnośnie Twojego dzisiejszego/wczorajszego telefonu - jeżeli ASX zmieści maszynkę, to weź jak możesz. Chciałbym popatrzeć, choć przez 5 minut, na słynne "kocie ruchy" na żywo, choćby na kawałku panela mojego auta - zupełnie serio 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 To odrazu niech fotelik na kółkach weźmie co by kompletny zestaw był 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zmiana terminu - będziemy się wczasować 23-27 sierpień. Musze ogarnąć jakoś kolegi auto bo prawdopodobnie jego pojedziemy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 dobra dziewczyny ja będę od 18 do 26 u Fonnesa - także It's crazy baby so call me maybe 8-} 514 358 494 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jest progress :u Ale cicho sza.....bo się zesraaa :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 dobra dziewczyny ja będę od 18 do 26 u Fonnesa - także It's crazy baby so call me maybe 8-} 514 358 494Jedna foczka już dzwoniła :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 :lol: to była raczej FOKA =)) =)) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 :lol: to była raczej FOKA =)) =)) =))Ta wychudzony Słoń Morski =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Seby nie przebiję z ilością ludzi na spocie, ale pierwszy uczestnik jest!!! :u Zagadka, Wskaż auto Damięckiego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 felicja 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Felicią chyba Składak przyjechał :D I co Mirek, dużo rys? ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 I co Mirek, dużo rys? ;))Jeszcze się nie przyglądałem dokładnie, ale na moje detailerskie oko widać od razu że auto detailera mimo, że sporo przejechało na trasie do Mielna i jest lekko przykurzone :u :lol: Dobra, Dandi odpoczywa po podróży, jak wstanie i zajrzy na forum to da nam czadu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Wskaż auto Damięckiego ;) Polo zielone bo najniższe...ciekawe czy we Włocławku nie zostawił jakiś częsci :lol: Mirek co wygrałem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ciekawe czy we Włocławku nie zostawił jakiś częsci :lol:przy 10km/h ciężko coś zgubić :lol: :lol: :lol: ida spać dziołszki :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Polo zielone bo najniższe...Zgadza się.... :-bd :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ida spać dziołszki :u Jo jo...Mirek nowy zestaw wypoczynkowy z Ikei zamawiaj bo Damianowi pomysł z bliźniakami się podobał =)) przy 10km/h ciężko coś zgubić :lol: :lol: :lol: Zaszalałeś...fajna droga? 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 masakra spowrotem przez Poz polece 8-} PS. mirek ma za wysoki trawnik bo przod mi zahaczyl o trawe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Mówiłem że ciekawie się tam jedzie. Ja już w BMW wymieniałem tylne sprężyny bo pierwszy wyjazd do teściów "nowym" samochodem i wpi...łem się w taką dziurę że sprężyna strzeliła - we Włocławku x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 PS. mirek ma za wysoki trawnik bo przod mi zahaczyl o trawe :lol:Koszenie zaplanowane jest na poniedziałek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Mirek ale sporo samochodów stoi. Coś się chyba sezon pomału kręci? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zrobię zdjęcie jutro, zostanie tylko....... zielone Polo :( ...... ale za to we wtorek pojawi się ASX :-bd :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 No to średnio, ale Damięcki, mówisz że na poniedziałek ma zaplanowane koszenie trawnika? 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi