SNB SWEDEN Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 To mamy kolejną nowość http://www.systemxpaint.pl/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jak ma ktoś dostęp niech powącha i powie czy pachnie rozpuszczalnikiem takim jak w cq , za mało badań, za mało danych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jak ma ktoś dostęp niech powącha i powie czy pachnie rozpuszczalnikiem takim jak w cq , za mało badań, za mało danych .Chyba zamówie z ciekawości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 taki kwarc to nic trudnego :D to było do przewidzenia że po cq c1 gzox wskoczy coś "podobnego" tutaj jedynie można wygrać sprawę tylko i wyłącznie dzięki dodatkom ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Czekam na to od miesiąca sami się zgłosili do mnie i cisza...lipa jakiaś pewnie ale nadal czekam. Chyba do nich zadzwonię :twisted: EDIT "Paczka wysłana" powiedział pan....no to minetoo znowu to zrobi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Wiela to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 A żeby to kto wiedział..... W rozmowie z przed chwili dostałem kwotę "dwieście" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 A żeby to kto wiedział..... W rozmowie z przed chwili dostałem kwotę "dwieście" :D A ja slyszalem 299 jada w dol :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ja byłem pierwszy :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 na tym drugim forum ktoś już to pokazywał, choć nie do końca tak jak należy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi