minetoo Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Hejka. Toyotka dostała mycie i sprzątanie :D W środku troszkę porozkręcałem bagażnik (darkwolf pewnie wie o co chodzi) a na zewnątrz dostała solidne wash and wax. Mam nadzieję że troszkę odżyła. Troszkę fotek się uzbierało to wrzucam.... Enjoy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEIL1 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 naprawdę ładnie odżyła ciekawe na jak długo kołpaki ściągałeś ? 6 cabrio z tła też będzie/była grana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 kołpaki ściągałeś ?Naturalnie 8-) 6 cabrio z tła też będzie/była grana ?Było i będzie :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 hhhhaaaaaaaa....należało Ci się w końcu pomęczyć krzyż w srodku,a nie tylko na dyrektora smalcować :u Plastiki w środku to czym posmarowałeś? Dziwi mnie jak ludzie mogą jeżdzić z dwoma naklejkami na przedniej szybie,miałem taki przypadek,że wzieli auto na parking policyjny do wyjaśnienia ktory ma faktycznie numer,ale to było dawno i problem właśćiciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Krzyż...boli :lol: Plastki to Peenk Sheen...rewelacja na prawie mat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Plastki to Peenk Sheen...rewelacja na prawie matno właśnie taki treściwy wygląd robi :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 też mam pinkiego- mydłem ładnie pachnie :u ładna avensis :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Bagażnik, taa :D ;) Fajnie wyszło, Twoje wash&wax wyszło lepiej niż moje wash&polish&wax :D Super :u Tą wnękę przy naklejce też wash&wax? Czy poza myciem stalowych felg jakoś je zabezpieczyłeś/podkręciłeś kolor? Zawsze mam z tym problem w swojej :-? Ogólnie strasznie dziwna wersja wyposażenia wg mnie, ale to może taki indywidual... Ostatnie pytanie - czy zdjęcia z prac trafiają w jakiś sposób do właścicieli aut? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ostatnie pytanie - czy zdjęcia z prac trafiają w jakiś sposób do właścicieli aut?Na życzenie zawsze. Tą wnękę przy naklejce też wash&wax?Którą? Ale raczej tak :D Twoje wash&wax wyszło lepiej niż moje wash&polish&waxOj tam oj tam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 zy poza myciem stalowych felg jakoś je zabezpieczyłeś/podkręciłeś kolor?Nie 8-) Do lakierowania :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Na lakieren co położyłeś Panie, bo ładnie wypełniło 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 bo ładnie wypełniłoAchilles na dziwnej kombinacji pada ale cicho ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 schludnie wyszlo :u a foty robione jeszcze finką czy juz jabłkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jest dobrze :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 a foty robione jeszcze finką czy juz jabłkiem?Kilka ostatnich jabłkiem ale z folią z tyłu z niedopatrzenia :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Piotrek no ładnie ale te auto nie było mocno brudne ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 ooo lakierek jak u mnie ;) Czym to wyprowadzałeś? DA? Co poszło na nadkola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Nice :u Co na oponkach? Ładnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ładnie ale te auto nie było mocno brudne Poczekaj tydzień to zobaczysz dziada ;) Czym to wyprowadzałeś? DA?Dokładnie. Co poszło na nadkola?Nielsen Finnesse Co na oponkach? Ładnie wygląda...Nielsen Briliance. Ogólnie audycja zawierała lokowanie produktu :D Prawie wszystko w tym aucie zrobiłem chemią z SNB i coraz bardziej mi się to podoba :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Plastki to Peenk Sheen...rewelacja na prawie mat ;)Też przyciągnęły moją uwagę uwagę :u Te produkty SNB to partia testowa czy już sprzedażowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Te produkty SNB to partia testowa czy już sprzedażowa???A nie wiem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Te produkty SNB to partia testowa czy już sprzedażowa???Wszystkie są wersją sprzedażowa, calość dostepna u Nas lub Mx Nowicki :u A co projketu tego gościa to nie będe już nic pisał bo po co :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 minetoo: narobiłeś mi smaka na te SNB ;) Przez Ciebie znowu będę musiał zakupy zrobić, a miałem w tym roku już skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 A Ty mi na monello , jesteśmy kwita :lol: Kupuj nie pożałujesz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi