Apach Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Witam wszystkich, Od niedawna zaczalem interesowac sie car detalingiem. Zmobilizowal mnie do tego zakup nowego auta jakim jest Mercedes-Benz C124 E320. Jako, ze jestem duzym milosnikiem tego modelu i marki (posiadam jeszcze S124 220TE) auta szukalem prawie pol roku, zanim znalazlem takie, ktore zdecydowalem sie kupic. Do tej pory nie przywiazywalem wiekszej uwagi do car detalingu (co nie oznacza, ze nie dbalem o wyglad auta!) jednak coupe wyposazone zostalo w bardzo zadka w tym modelu welurowa jasna tapicerke (na ktora nieukrywam polowalem), co zobowiazuje do wlasciwego traktowania. Kilka dni temu odwiedzilem lodzkie SNB w celu zasiegniecia rady i zakupu odpowiednich kosmetykow, gdzie zostalem bardzo milo przyjety przez Sebastiana, ktory udzielil mi pierwszych wskazowek dotyczacych czyszczenia wnetrza auta, oraz zaprosil do dolaczenia w szeregi uzytkownikow Detaling Club. Tak wiec oto i jestem, majac nadzieje, ze podzielicie sie ze mna fachowa wiedza w zakresie car detalingu. Planuje niedlugo zalozyc odpowiedni temat, w ktorym opisze to co bede robic z autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Cześć Krzysztof, bardzo miłe powitanie :ymhug: Mam nadzieję, że wspólnymi siłami sprawimy, iż Twoje cudeńka będą cieszyć oko przez długi czas :u Zapraszam do lektury i aktywnego uczestnictwa w życiu forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 To witamy w rodzinie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Helloł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Witaj :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Cześć. Kilka dni temu odwiedzilem lodzkie SNB w celu zasiegniecia rady i zakupu odpowiednich kosmetykow, gdzie zostalem bardzo milo przyjety przez Sebastiana, ktory udzielil mi pierwszych wskazowek dotyczacych czyszczenia wnetrza auta, oraz zaprosil do dolaczenia w szeregi uzytkownikow Detaling Club. No to wpadleś...mamy Cię ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Również witam! Fajne, treściwe powitanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skladak Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Siemano :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witka, zgadza sie Mietek fajny :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witamy na forum ! :u No no, ale bez zdjęć się nie liczy ! :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apach Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Jak sie nie liczy. A to, to co jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 W124 to świetny samochód :u Mój wujo miał i sporo nim jeździłem. Zrobił nim ponad 300 tyś km i nawet palcem nie dotknął mechaniki. Teraz ma "łokulara" w 2003 roku i ciągle coś się dzieje. To chyba ostatni wypust prawdziwego Merca :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi