Biguś Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam wszystkich! Mam na imię Kamil i jestem z Tychów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Sam Śląsk, :D Cześć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Cześć Kamil :) Śląska "szajka" się rozrasta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Hello. Znalazłeś myjnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biguś Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Dzięki wszystkim Tony 8-) hej myjnie to znam mniej więcej, gorzej z jakąś zaufaną ;-). Do Grzegorza od tapicerki nie mogę się dodzwonić od paru dni próbuje, nie wiesz może co jest grane? Będę szukał produktów które mogę szybko zaaplikować po myjcie bezdotykowej, potrzebuję tylko trochę czasu na poczytanie i uzupełnienie wiedzy bo jeszcze nie dawno myślałem że plak do plastików jest ok :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam, Biguś napisał(a): jeszcze nie dawno myślałem że plak do plastików jest ok :lol: A to się nie martw są tacy co myślą, że on jest do wszystkiego ok :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi