junior74 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 http://sklep.beps.pl/meguiars-professional-paste-wax-naturalny-wosk-pascie-p-484.html?manufacturers_id=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razman Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dla mnie się nie nadaje :D "Środki ostrożności: nie połykać, nie dopuszczać do kontaktu z oczami (w razie takiego przypadku umyć oczy obficie wodą, a jeżeli problem nie ustąpi skontaktować się z lekarzem). W razie połknięcia nie wywoływać wymiotów, skontaktować się z lekarzem. Trzymać z daleka od dzieci. Najlepiej pracować w dobrze wentylowanych pomieszczeniach." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Przecież na kazdym tak jest napisane ;) Sa tu tacy co kiedys bardzo tego szukali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ci którzy szukali trzymali ten link w tajemnicy :lol: :ymalien: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ci którzy szukali trzymali ten link w tajemnicyNo i wykupili wszystkie i teraz został sam link :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ja kupiłem tutaj http://temachem.sklep.pl/opis/3512457/meguiars-16-professional-paste-wax.html Notatka moderatora URL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ten wosk brudzi plastiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Ten wosk brudzi plastiki? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Tak Czyli w sumie żadna alternatywa dla colli... a szkoda :? A znacie coś o podobnej trwałości do colli 476s, nie brudzącego plastiki i z podobnego przedziału cenowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 A znacie coś o podobnej trwałości do colli 476s, nie brudzącego plastiki i z podobnego przedziału cenowego? Nie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Trwałość mniejsza ale chyba Nattys nie brudzi plastików :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 hmm, no dobra , ale czy to jest jakiś problem przy woskowaniu okolicom plastików poświęcić więcej uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 FK HI 1000 z rekinem i Tech wax 2.0 pasta nie brudzą Ale to zależy od struktury plastiku jak przytarty to wejdzie i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 FK HI 1000 z rekinemSąsiedzie, musiałeś mieć szczęście do plastików bo jak FK zabieli to koniec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 No właśnie Ostatnio stwierdziłem,że będzie szybciej i w 407 zrobiłem razem z listwami na zderzakach. Ale tam te gładkie i nie pobrudził. Lepiej uwarzać.Albo najpierw pomyśleć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Cóż to Was tak wzięło na tą 16-tkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 A znacie coś o podobnej trwałości do colli 476s, nie brudzącego plastiki i z podobnego przedziału cenowego? Nie :? A gdybyśmy pominęli podobny przedział cenowy a zostawili pozostałe wymagania to znalazło by się coś ciekawego? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Tak szczerze i uczciwie to kazdy w jakims stopniu brudzi. Oczywiscie zalerzy od plastiku. Jedyne ktore mi nie dawaly problemow to te w sprayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Tak szczerze i uczciwie to kazdy w jakims stopniu brudzi. Oczywiscie zalerzy od plastiku. Jedyne ktore mi nie dawaly problemow to te w sprayu. Hydrowoski masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Mam na mysli np. VP citrus biling i podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Mam na mysli np. VP citrus biling i podobne. To jak już jesteśmy przy citrus-bling to dobrze się sprawdza w roli QD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Mnie sie podoba, ale nie przepadam za QD. Czy to VP czy inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Łukasz jak dla mnie sprawdza się super. Podbija kolor, likwiduje waterspoty i daje sporo śliskości. Jedyny, dość poważny minus jaki zauważyłem to że kropelki jakieś takie mniej kształtne po nim są. Działam w rozcieńczeniu 1:3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Osobiscie mi sie podoba Vp CB, bo ma rozna przeznaczenie np. wosk, QD, szyby, poslizg do glinki itp. ( jak zawsze podkreslam ze moge byc postronny bo go sprzedaje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Osobiscie mi sie podoba Vp CB, bo ma rozna przeznaczenie np. wosk, QD, szyby, poslizg do glinki itp. Coś takiego by mi pasowało, przy najbliższej okazji pewnie się skuszę na ten środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi