minetoo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tym razem fabrycznie nowe autko. Owner autko odebrał, pojeździł i nadszedł czas na pierwsze mycie. Przypomniał sobie o mnie i zawitał. No to myjemy. Auto ma 2 dni :mrgreen: Oglądamy Jak widać po dwóch dniach już może wyglądać słabo...coś zaradzę. Myjemy Szkoda że nie miałem czasu na zdjęcie felg, chętnie bym je czymś pokrył. Trudno, zostały umyte Nielsenem na aucie. Nadkola i wnęki (pro forma) Kuro Almond a detale BH Surfex (dzięki Boohal) :u Wydech oczyszczony "myjką" od SNB To jest rewelacyjny produkt !!! Samrujemy Tu zestaw do białego czyli Poorboys White Diamond Glaze i Poorboys Wax również biały. Dziękuję Karolowi z ShinningCar za dostawę na wczoraj :u Czasem się okazuje że czegoś brakło a ja o tym nie wiedziałem :-s Elementy z tworzyw pokrył 303. Szyba przednia to Cleaner AGCGP i Glass Science bo nie mogłem patrzeć na tak jałowe szkło... Oponki to Nielsen jak i nadkola również. Co z tego wyszło Tu przepraszam za małą ilość djęć ale czasu miałem naprawdę mało... No szału nie ma, jak wjechało białe tak białe wyjechało ale nie o to chodziło. Autko wróci na jesień to pozdejmuję koła itp ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ech :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Kawalek szybkiej, ale dobrze zrobionej roboty :ymapplause: Powiedz mi co to za welny(?) uzywales do polerowania wydechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Najs :) Abarcik w tle sie tez czai na "mycie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Kawalek szybkiej, ale dobrze zrobionej robotyPodziękował. Powiedz mi co to za welny(?) uzywales do polerowania wydechu?Dyskusja o tej wełnie która wełną nie jest toczy się tu http://www.detailingclub.pl/viewtopic.php?f=25&t=2188&hilit=chemia Ja uważam to za must have :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Słodka robótka :u Dziwi mnie ta korozja na tarczach widac ile pyłu rdzawego na felgach,przecież to nowe auto.Może stało długo i to po pierwszym hamowaniu. Takie chyba czasy z g...a zaczynają auta robić. :lol: Zobaczymy na jesień jakie będzie miał felgi od środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Abarcik w tle sie tez czai na "mycie" ?Pracuję nad tym :u Dziwi mnie ta korozja na tarczach widac ile pyłu rdzawego na felgachTo normalne po myciu jeśli materiał to gównolit.... Takie chyba czasy z g...a zaczynają auta robić.Otóż :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tych pacjentów to ja Ci minetoo coraz bardziej zazdroszczę ;) A co do pracy jak zwykle - czyli b. dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 kocham włoskie samochody :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tomku wiem o tym i dal Ciebie jeszcze się coś tu pojawi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apach Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Powiedz mi co to za welny(?) uzywales do polerowania wydechu?Minetoo czy ten efekt polerowania wydechu uzyskales tylko dzieki tej gabce? Czy uzywales czegos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 "Gąbka" plus zielony 3M na fibrze ma chwilę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 dzięki BoohalOczywiście zjadłeś jedno ''o'' :D I jak porównanie do innych APC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Pachnie delikatnie i nie powoduje kaszlu :u Jest dobrze :u Oczywiście zjadłeś jedno ''o''Dal Ciebie OOOOOOOOO ^:)^ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nice Job...prawie jak moja. Co to Benzyna 120 koniow? Minetoo co co to jest "myjka od SNB"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 s.martino na jednym ze zdjęć z wydechem jest myjka w formie wełny stalowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 A na silniku napisano "Turbo Benzina" ale jaki duży to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 A na silniku napisano "Turbo Benzina" ale jaki duży to nie wiem. Pewnie 1.4 170 albo 120 koniów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Mar - albo 105KM ;) zresztą nieważne ile, ważne, że ALFA :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Dobra robota :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Mar - albo 105KM ;) Z turbiną były chyba tylko 1.4 120 KM, 1.4 170 KM i 1750 coś ok. 230 KM :? Ale juz nie wnikam i nie robię OT ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 1.4 120KM po sczegolach widze ;) Raczj podstawowa wrsja, tylko felgi opcjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Piotrek to ta alfa, o której rozmawialiśmy w SNB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Piotrek to ta alfa, o której rozmawialiśmy w SNB?Tak...ale jak się okazało taka z niej perła jak zemnie baletnica :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 myślałem ze będzie jakiś make over ;) a tu mycie tylko ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi