fonnes Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 To ja się jeszcze nie wypowiedziałem :) Ładnie zrobione :u :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 myślałem ze będzie jakiś make overAuto salonowe, ma 2 dni i do tego białe więc ciężko.... Ale już za tydzień wpada coś na kobyłki. Będę rozkręcał, rozbierał i sięgał gdzie wzrok nie sięga ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Auto salonowe, ma 2 dni i do tego białe więc ciężko.... toz to prawie dziewicze auto ...... Będę rozbierał i sięgał gdzie wzrok nie sięga ;) prawie jak u doktora :lol: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 toz to prawie dziewicze autoZrobiłem jej TO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Dżulieta straciła u minetoo dzie.... swój pierwszy bród :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Piotrze, GS tylko na czołową szybę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Tak tylko tam. Reszta umyta Glass Cleaner Concentrate od Megs'a więc i tak będzie odpychało wodę jak dzikie jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi