minetoo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Hello. Minetoo znowu przynudza myciem z woskiem :p Autko kupione jako prezent dla dziewczyny. Trzeba przygotować do wręczenia... Tytułem wstępu, wiem szału znów nie ma :twisted: ale...lakier mocno zapyziały z charakterystycznymi naciekami głęboko wżartego brudu. Wnęki zmatowione od wycierania brudu zapewne na myjniach. Nadkola materiałowe dramat. Ciężko to wszystko na zdjęciach uchwycić bo biały kolor nie współpracuje z autofocusem ;) Wszystko oczyściłem jak umiałem i sądzę że udało się z białego matu wrócić do białego jak należy. Dodatkowo ogarnąłem wnętrze w trybie podstawowym czyli: -odkurzanko -mycie plastików -PinkSheen -SurfCity na skóry Do pracy rodacy ;) Oglądamy No jak zobaczycie jest słabo...biały mat lekko zapyziały... Myjemy, czyścimy, szorujemy jeśli trzeba Solidne pianowanie KAF plus BH Surfex plus to samo na wnęki i nadkola. Szyba czołowa oczyszczona AGCGP i pokryta GlassScience. Lakier przygotowany PB White Diamond i zabezpieczony PB White. Wnęki nabrały połysku dzięki Kuro X Wydech oczyszczony myjką od SNB Co z tego wyszło Koniec.... Już w krótce rozwieję nudę....będzie "grubiej" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 To zamiast pierścionka zaręczynowego? :mrgreen: Ładna furka, konkretna szybka robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 To zamiast pierścionka zaręczynowego?Nie wnikam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jakoś ostatnio kończące zdjęcia takie ciemne Ci wychodzą, wiem że nocka wcześnie, no ale.... 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jak mi ktoś sprezentuje aparat to będą lepsze foty :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Dziewczyna? dość ot z mej niegodnej ręki. Audica fajnie wygląda po spotkaniu z Tobą :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Co tu dużo pisać - tradycja czyli dobra fura i jeszcze lepsza robota ;) Gdyby nasze Panie robiły nam takie prezenty... ech :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autko kupione jako prezent dla dziewczyny.Zdjęcia tej Pani by się przydały :mrgreen: A robota to wiadomo, nie ma lipy, gites majonez :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Nice Job :u minetoo do myjki od Seby dorzuc jakiegos metal woks'a to lepjej idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Ogolnie za marka Audi nie przepadam (chociaz mam takie jedno S4 DTM Edition mojego klienta na oku) ale tradycyjnie minetoo dobra robota :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zdjęcia tej Pani by się przydały Widzialem, poznałem...co tu dużo pisać wygląda jak milion euro :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Guten roboten ;;) Jak ten Surf City do skór się sprawuje, to jest jakieś AIO czy normalny zestaw, bo mi się cleaner kończy :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Myjka od SNB do wydechów chyba się spodobała? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ładnie śnieżynka wyszła :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Myjka od SNB do wydechów chyba się spodobała?A jakże :u Jak ten Surf City do skór się sprawuje, to jest jakieś AIOTak to AIO z naciskiem na conditioner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Błyszczy świeci i robi wrażenie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 To dla Sylwii? Nie chwaliłeś się.. :D Chcę KAF - do kogo się uśmiechać? ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Chcę KAFBędę rozsyłał jak załatwię butelki :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Kup wodę mineralną w Biedronce, wylej zawartość i nalej piany. Oddam za zakup :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miba Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ale czego? Wody? 8-} 8-} 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi