MrCleaner Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 No to jeszcze jedna zaległa relacja z wiosny tego roku. Biała Octavia II RS, przyjechała do nas dokładne czyszczenie po zimie i zabezpieczenie lakieru powłoką kwarcową. Przy okazji wyczyściliśmy także i zabezpieczyliśmy letnie kółka, które od razu założyliśmy na auto. Tak czeszka wyglądała po przyjeździe Inspektor po weryfikacji stanu powłoki lakierniczej, orzekł iż jest ona w niezłym stanie, lecz by kwarc prezentował się na niej wystarczająco godnie, wskazane będzie delikatne odświeżenie S17+ Scholl'a. :mrgreen: Odsmalamy Pianujemy Surfex'em. Jak widać, w między czasie dostało się również letnim kółkom. I lecimy z IronX'em :evil: (bez spoilera i na stalówkach z chlapaczami wygląda jak standardowe autko PH ;) ) Felgi zabezpieczone specjalnym sealantem Czyścimy nadkola A co to się tam schowało? :? Nie zapomnieliśmy też o śrubach Jeszcze szybkie mycie, tego co się zabrudziło przy czyszczeniu nadkoli I delikatna korekta Można nakładać CQuartz'a Efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ładny białas. Korekta białego, CQ na biały...same "łatwe" prace ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ładny białas. Korekta białego, CQ na biały...same "łatwe" prace ;) osobiście wolę kłaść CQ na ciemne lakiery, przynajmniej widzisz gdzie nałożyłeś a korekta tutaj była zbędna, jedynie delikatne odświeżenie - właściciel sam dobrze wie jak dbać o auto :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Fajna robota :u jestem wielbicielem Fabii i Octavii RS, więc obiektywny nie jestem, nawet się nie staram ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 osobiście wolę kłaść CQ na ciemne lakiery, przynajmniej widzisz gdzie nałożyłeśO to mi chodziło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 osobiście wolę kłaść CQ na ciemne lakiery, przynajmniej widzisz gdzie nałożyłeśO to mi chodziło ;) :? sorry, nie załapałem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 MrCleaner, jak udalo sie Wam odratowac sruby? Bo ja ostatnio w dwoch projektach po prostu kupilem nowe, zeby dopelnic obrazu calosci bo nie mialem na stare pomyslu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 CQ przecierany Reloadem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCleaner Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 MrCleaner, jak udalo sie Wam odratowac sruby? Bo ja ostatnio w dwoch projektach po prostu kupilem nowe, zeby dopelnic obrazu calosci bo nie mialem na stare pomyslu... Mothers Billet i sporo cierpliwości ;) CQ przecierany Reloadem? jak najbardziej, ale dopiero w dniu odbioru (jakieś dwa dni po CQuartz'u) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi