mmakira Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 To moja białaska ( uwielbiam biłe Alfy) i pare fotek z prac : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ale mnie robi ta twoja bella- relacja chaotyczna ale nie jest źle dalej zbieram szczęke 159 to poezja :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmakira Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 - relacja chaotyczna To nie są fotki z jednej akcji - ciągle coś się przy niej dzieje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Tez fajnie :u http://www.bellamacchina.pl/img/projects/159/big/159-15.jpg W tle klasyczny Bu...c w marynarce nap......a dywanikiem o słupek .Strasznie mnie taki widok drażni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Nice Job :u Tak sie zastanawiam...dlaczego koniczynka od quadrifoglio verde jest :-\ Ogolnie to wszystkie alfu co pokazales sa ladnie robione. Zgodze sie ze bialy mega elegancko na Alfie wyglada :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Alfa :-! Love It :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ta piana to AB Purple coś tam? Czy może atas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmakira Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ta piana to AB Purple coś tam? Czy może atas? Piana to STJARNAGLOSS RED SNOW PH NEUTRAL . Lubię ją bo doskonale widać gdzie kiepsko wypłukana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 O to właśnie miałem na myśli...znam przypadki trwałych nacieków po tej pianie...nie miałeś z nią problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmakira Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Nie ja nie miałem. Trzeba tylko uważać bo lubi włazić pod folie w wtedy jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi