adiq Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Detailing zianteresował mnie jakiś rok temu, wcześniej były to mniej lub bardziej udane próby zrobienia czegoś przy samochodzie. Uzupełniałem sukcesywnie wiedzę i regał z kosmetykami:) dbam o Audi A4 B5 quattro w kolorze Kaktusgrün Perleffekt LZ6L, W tak zwanym midzyczasie przeprowadziłem się do Szczecina i tu zaczyna sie prawie wszystko od nowa... nie ma jak Karcher pod domem, nieograniczony czas i garaż ;) Pozdrawiam wszystkich fanów detailingu Adi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Hej, dobrze trafiłeś :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witam, Może wreszcie biała plama pomorza zachodniego na mapie detailingu w Polsce trochę się zapełni :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Ja się mogę przeprowadzić, jakieś dofinansowanie? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witam serdecznie :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co Drive Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Ave. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 dobry, witamy w rodzinie alkusów :lol: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 witam kolege :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witam Pykasz Bosmana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Cześć Adrian, witamy w rodzinie :ymhug: No to pochwal się co tam posiadasz, bo jak głosi stare porzekadło... "bez zdjęć się nie liczy" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Powitał nowego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiq Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Pykasz Bosmana?widziałem że jest na półkach, ale wiesz rano kawka wieczorem żubr:) No to pochwal się co tam posiadaszbędzie udokumentowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi