masa140 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witam wszystkich kochających swoje samochody i kochających dbać o samochody. Jestem początkującym więc proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witaj, trza się pochwalić co tam w garażu tak kochasz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Cześć Witaj, trza się pochwalić co tam w garażu tak kochasz :u I wieczorami pod pierzynką ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Ciiii ten temat atakujemy po 2 dniach :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 witam :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 I wieczorami pod pierzynką ;)) Ciiii ten temat atakujemy po 2 dniach :ymdevil:no to już się wydało :lol: :lol: 8-} a tak poza tym to siema i napisz może coś więcej o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witam :D Wrzuć rejon,z którego pochodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 masa musi być :u witaj wędrowniku- 300 twoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Mój samochodzik to Chrysler 300C 3.0 CRD 2006r. Jestem po zakupie swojego 1szego zestawu (poszło 700zł) a jeszcze wszystkiego nie mam. Na razie myłem auto na dwa wiadra, doczyściłem środek auta APC i położyłem PB NL. Czeka mnie jeszcze glinkowanie korekta lakieru niestety chyba ręcznie za pomocą Tri color i UC Megsa bo nie mam maszyny :( następnie PB Black Hole i PN Natyys Blue Wax. Tylko kiedy ja to zrobie ech zejdzie mi ze 2-3 dni :( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 kolega borek robił takiego amerykańca- w nasze projekty znajdziesz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 niestety chyba ręcznieCiężko to widzę jakbyś szukał pomocy to masz od razu http://detailingclub.pl/viewtopic.php?f=18&t=2274 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Interesujące masz autko :u . Witamy na forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Cześć :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witaj Marcin!!! To ilu już tu was Marcinów??? :lol: Furka czadowa :u tylko czemu pod maską nie siedzi należny temu autu 5,7 HEMI :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Witamy na forum ! Znowu Marcin :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jestem początkującym więc proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam :-bd My też początkujący amatorzy więc total luz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Chrysler 300C 3.0 CRD 2006r. Ależ mi się te okręty podobają :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Cześć Marcinie, Witamy w Naszej małej rodzince :ymhug: Mam nadzieję, że atmosfera przypadnie Ci do gustu i zostaniesz z Nami na dłużej :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Witamy, witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Dziękuję za przemiłe powitanie. Przyznam szczerze, że po raz pierwszy spotykam się z takim powitaniem na forum i zainteresowaniem nowymi użytkownikami. Na większości forum wszyscy nowi witają się bo tak trzeba i zazwyczaj nikt tego nie czyta a tutaj - jestem BAAARDZO MILE ZASKOCZONY :-bd :D . Jeśli chodzi o silnik 5,7 HEMI to myślałem aby taki kupić ale zrezygnowałem bo koszty benzyny by mnie zjadły i żona bałaby się jeździć potworem z 340KM pod maską.=)) Trociniak też jest ok nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Siema! Niezły krążownik, jest co polerować :D Witam w gronie i życze miłej zabawy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Przyznam szczerze, że po raz pierwszy spotykam się z takim powitaniem na forum i zainteresowaniem nowymi użytkownikami.Taka specyfika tego forum - przyzwyczaisz się 8-) Jeśli chodzi o silnik 5,7 HEMI to myślałem aby taki kupić ale zrezygnowałem bo koszty benzyny by mnie zjadły i żona bałaby się jeździć potworem z 340KM pod maską.=))Koszty paliwa są, to fakt :f ale dźwięk amerykańskiej V8-ki jest wart każdego litra wypalonej benzyny :D Moja żonka, jeszcze rok temu, jeździła Jeepem GC WK właśnie z 5,7 HEMI i była wniebowzięta :-bd Do dziś wspomina to auto i frajdę z jazdy z rozrzewnieniem :ymdaydream: Czasem dała mi się przejechać, po tym jak jej umyłem i ogarnąłem trochę autko :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi