Gość Pain Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam . Dzisiaj kupujac kosmetyki, dowiedzialem sie o tym forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witaj w rodzinie. To gdzie kupowałeś kosmetyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 8 Lipca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 O Witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pain Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Oczywiśie u Noxa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam w naszym zawinietym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witamy hej haj heloł :D Witam w naszym zawinietym towarzystwie taaaa to jest banda zboczeńców co lubią miziać samochody :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Cześć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 witam serdecznie, a propos miziania to moja kobita jest chorobliwie zazdrosna o moje autko:D ale przyszły teściu na szczęście ją temperuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Moja Żonka kiedyś zobaczyła fakturkę za kosmetyki :) i powiedziała stanowczym tonem " mi nie kopiłeś kosmetyków za polowe tego !!!! odkąd się znamy !!!!!!! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Moja Żonka kiedyś zobaczyła fakturkę za kosmetyki :) i powiedziała stanowczym tonem " mi nie kopiłeś kosmetyków za polowe tego !!!! odkąd się znamy !!!!!!! "To macie przegiete moja Sasia jest ksiegowa w SNB i to Ona wystawia faktury :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Grubeer, utemperuj swoją lubą. Każdy otrzymuje dokładnie tyle ile się mu należy. Po co wydawać na nią wiecej, jak tak mało wystarczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi