bugaj Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Witam, Mam 2 auta czarne w rodzinie i nie mogę patrzeć na ich zaniedbane lakiery stąd znalazłem się tutaj. Nazywam się Marcin jestem z Radomska w planach rozpoczęcie prac nad autami i nabywanie doświadczenia. Mam nadzieję że zdobędę tutaj trochę wiedzy i już niedługo będę mógł pochwalić się pierwszymi efektami mojej pracy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Cześć Marcinie nr 123 :ymhug: :mrgreen: Witamy w zwariowanej rodzince, mam nadzieję, że znajdziesz tutaj wszystko to, czego potrzebujesz i zostaniesz z Nami na dłużej :u Forumowym zwyczajem wypada pochwalić się co tam masujesz za dnia i w nocy ;) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dziń dybry :D :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 witam Nastepnym razem kup srebrne nie widać brudu i rys. :lol: No i człowiek póżniej siwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Hej :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Witaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 O Marcin masz blisko do Nas :lol: zarazimy cie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dobry dzień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Witaj Marcin. Pamiętaj czarne to piękne. Zapraszamy do korzystania z forum i czekamy na relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Witka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Cześć, "srebrny" Marcinie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Siemanko - dobrze trafiłeś życzę wytrwałości w czytaniu bo ja czytam już od miesiąca i jeszcze wszystkiego nie wiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam również :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam kolejnego Marcina ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi