szynka Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam ! Szukając zdjęć do projektu na uczelnie wpadłem na to forum, heh Tak to siedziałem na KA, ale widzę, że tutaj nie jest nudno :P Pozdrawiam, senz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witaj czasem bywa goraco :) jakich zdjec szukasz i potrzebujesz moze sie znajda z prywatnych zbiorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Tutaj jeszcze nie rozkreciliśmy się powyżej 10% :D Witaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witaj czasem bywa goraco :) jakich zdjec szukasz i potrzebujesz moze sie znajda z prywatnych zbiorow Dzięki za pomoc, ale już projekt zrobiłem i wysłałem. Szukałem fajnych fotek, aut po zabiegach oraz w trakcie. Ale na przyszłość będę pamiętał 8-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witaj w rodzinie. Na KA również nie jest nudno. Tylko naszej rodziny tam już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi