s.martino Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Bedzie tescik do porownania tych dwuch produktow. Zaczynamy od filmu z nakladaniem. Wykonane w piatek 21-09-2012, zobaczymy co z tego bedzie. Mam zamiar co piatek nowy film wrzucac, Test az sie ostatniego tchu, no chyba ze mi auto zmienia....na start firmowa 500 AvQ_DFDZ1Zo I pare zdjec po aplikacji Zobaczymy jakie rezultaty beda, bo ostatni Talos bardzo mnie zaskoczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Bardzo fajny test się szykuje ;) . Ostatnio wlasnie myśle nad Trim Glitz, narazie po aplikacji zero róznicy jak dlamnie tak wiec czekamy na rozwój akcji :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Widze ze wielki zainteresowanie....no to jedziemy dalej. Tak po dwuch tygodniach: IMNvFpA75F8 Fotki przed myciem: Mycie z Valet Pro citrus prewash po Narazie obydea maja sie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ale szałowego kropelkowania nie ma. Chociaż wytrzymałość ważniejsza :u Czekam na aktualizacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ale szałowego kropelkowania nie ma. Chociaż wytrzymałość ważniejsza :uFakt kropelki raczej znikome :-o ja używam AF Revie Trim Dressing i on daje i kroeplki i wytrzymałość - mój faworyt jak dotąd, ale poobserwuje co dalej z kolegami od VP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 jak tam się środki mają? a raczej miały? mnie VP Dionysus Trim Glitz wytrzymuje max. 4-5 tygodni, natomiast Talos w tym teście z góry był skazany na porażkę :P z kolei z AF Revive'a zupełnie jestem niezadowolony - ani mi nie przyciemnia w porównaniu z którymkolwiek środkiem od Valetów, ani nie zauważyłem jakiejś trwałości :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nowe fotki w pon. lub wt. Co mnie samego zdziwilo to ze trim glitz slabo kropelkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi