MrCleaner Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Chcielibyśmy wszystkich chętnych użytkowników DetailingClub.pl zaprosić na organizowany przez nas w ten piątek (28.09.2012r.) spot detailingowy w naszej siedzibie w Katowicach przy ulicy św. Huberta 14a. Planowana godzina rozpoczęcia: 18:00. Będzie można pogadać trochę o detailing'u, powymieniać się spostrzerzeniami i doświadczeniami, zadać nurtujące pytania, potestować jakieś produkty... Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do wpisywania się na listę: 1. 2. 3. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Super że z odpowiednim wyprzedzeniem daliście znać. Można było napisać w piątek rano [-( :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 No Piotrus...dobrze ty mowisz, mozna bylo i w piatek rano. Uff nastepna raza bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ze mna podobnie- juz mam zarposzenie na piatkowy wieczor a chetnie bym sie wybral... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Również bym dołączył, ale z takim wyprzedzeniem... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 MrCleaner inicjatywa fajna, ale za późno poinformowane. Do Katowic mam sporo km, więc podjechać do Was to nie hop-siup :) Następnym razem dajcie znać z większym wyprzedzeniem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCleaner Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Sami nie planowaliśmy tego ze zbyt dużym wyprzedzeniem i wynikło to dość spontanicznie. Na pewno nie będzie to ostatni taki spot, więc o następnych będziemy pamiętać, żeby dać znać wcześniej :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Więc jak będzie :-? bo może by mi się udalo znaleźć czas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Więc jak będzie bo może by mi się udalo znaleźć czasNo też jestem ciekaw bo chyba bedę miał wolne....CHYBA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCleaner Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jutrzejszy spot jest nadal aktualny (startujemy o 18) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Bida bo mam akurat w ten weekend wyjazd a tak to bym z chłopakami z Krk podjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 foty się pojawiły :) A3 Sportback czyja? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCleaner Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jak ktoś jeszcze na nie nie teafił, to zapraszamy do przeglądania: http://www.flickr.com/photos/mrcleaner/sets/72157631652562743/ A A3 kolegi Adamek :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi