SNB SWEDEN Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Bylo wiele slow na temat opakowan Nielsen, ze sa nieszczelne ciekna, butelki sie zasysaja, a co myslicie zeby zrobic cala nowa serie w takich opakowaniach ogolnie znanych i lubianych z nowa szata graficzna? Oczywiscie wszytskie uwagi biora do siebie jak sie pomysl spodoba to mysle ze szybka pojawia sie w sklepach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Butelka super ale...ja bym zmienił atomizer na inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Butelka super ale...ja bym zmienił atomizer na inny.Docelowo beda tez korki jak do tej poray ale uwage o atmozierach wezme pod uwage :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Atomizera nie znam...ale ja bym po angielsku pisal, a noz poza Polske pojdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 a noz poza Polske pojdzieMolto bene :D czy jakoś tak zajebiaszczo EOT :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Atomizera nie znam...ale ja bym po angielsku pisal, a noz poza Polske pojdzie :)Dla ciebie zrobi english nie ma problema :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ładne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ładne :)Dziekuje ;) Docelowo chyba jeszcze zrobie troszku zamieszania z etykietami ale jeszcze chwilke :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Docelowo chyba jeszcze zrobie troszku zamieszania z etykietami ale jeszcze chwilke :u Ładne, ale za bardzo się kojarzy z marką SNB. No i atomizery... Póki co działają, ale ładniejsze by mogły być :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Docelowo chyba jeszcze zrobie troszku zamieszania z etykietami ale jeszcze chwilke :u Ładne, ale za bardzo się kojarzy z marką SNB I tak ma byc :lol: Etykiete moge zachowac ori tyle ze bedzie napewno robiona na innej jakosci foli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Faktycznie duże opakowania Nielsena "zasysały" się podczas przelewania. Ja tam jestem za każdą zmianą która będzie na "+" i cenowo się nie zmieni za bardzo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Faktycznie duże opakowania Nielsena "zasysały" się podczas przelewania. Ja tam jestem za każdą zmianą która będzie na "+" i cenowo się nie zmieni za bardzo ;) One niestety nawet stojac na polkach sie zasysaja szczegolnie APC :( Zmiany cenowej nie bedzie bo koszty opakowan prawie takie same ;) Zrobimy serie probna jak sie przyjma na rynku bedziemy wysylac do sklepow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Sebula a planujecie tylko atomizery i zrobić "gotowe produkty, czy duże butle z korkami również zostaną i "koncentraty"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Sebula a planujecie tylko atomizery i zrobić "gotowe produkty, czy duże butle z korkami również zostaną i "koncentraty"?Wszystko bedzie jak do tej pory wsio koncentraty to jasna sprawa, czesc napewno z atomizerami czesc z korkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi