danon Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam wszystkich :mrgreen: w końcu znalazłem czas by się pokazać na forum :) Jestem Daniel, działam coś amatorsko jak każdy :) Pewnie kilka osób z forum skojaży moją osobę ;) a tu mój furacz PYK Pozdrawiam wszytskich :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witamy danonie :lol: , mam nadzieje, że miło spedzisz z nami czas. Btw fajne masz auto tylko te felgi jakby małe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 to 17" a większe nie wejdą chyba ze się nadkola pomodzi :P na zdjeciach z góry takie małe jakieś wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Czołem :) Felgi nie tyle małe, co wydają się schowane, jakiś dystans by się przydał może. Ładna Ibiza swoją drogą :u Jakieś TDi pod maską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam Ja jestem z epoki 13' to się nie wypowiem ale ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Czołem :) Felgi nie tyle małe, co wydają się schowane, jakiś dystans by się przydał może. Ładna Ibiza swoją drogą :u Jakieś TDi pod maską? a dziekuję! dystans jest z tyłu 20mm i wiecej nie da rade bo bedzie trzec na szczescie koło mam troche uchylone więc w 2 osoby da sie jezdzic. Na przód mam dystanse 15mm ale nie mialem czasu ich przymierzyc :) silnik diesel o oznaczeniu ATD z hamowni 112ps/256nm przygotowany pod program :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 po prostu inne felgi cza zapodać, witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dobry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cześć Danielu, witamy w zwariowanej rodzince :ymhug: Ładne wozidełko :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witamy kolejne studio na forum. Zyczymy milego pobytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cześć!!! A Danonki masz???? :mrgreen: koło mam troche uchylone więc w 2 osoby da sie jezdzic.Zawsze zastanawiam się po co upiększać furę żeby nie można było nią normalnie jeździć :-?? No ale o gustach się..... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siema. Ładna Ibiza, koło też ładne...lampy tył to oryginał? No to PYK pod nowego...herbatkę z cytryną i miodem :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siema. Ładna Ibiza, koło też ładne...lampy tył to oryginał? No to PYK pod nowego...herbatkę z cytryną i miodem :p Siemka dzieki, lampy orginał z wesji cupra/fr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 a prawa do używania nazwy wykupił od DANONE? ŚwisWax mogłeś se dać nazwe 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Siemka dzieki, lampy orginał z wesji cupra/fr Właśnie tak mi troche ładniejsze się wydają, bo jak widzę te a'la Lexus w alle to x_x Chociaż podobno przy tuningowych lampach z alle 5KM więcej jest i +10 respect na mieście :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 a prawa do używania nazwy wykupił od DANONE? ŚwisWax mogłeś se dać nazwe 8-}se mam :D to danone odkupił odemnie prawa =)) danon mówią na mnie od imienia Daniel poprostu tak zostało, tak jak Ty masz damianeSe=Damian :ympeace: Siemka dzieki, lampy orginał z wesji cupra/fr Właśnie tak mi troche ładniejsze się wydają, bo jak widzę te a'la Lexus w alle to x_x Chociaż podobno przy tuningowych lampach z alle 5KM więcej jest i +10 respect na mieście :lol: tamte lampy akurat to padaka straszna, chińszczyzna to raz a dwa przeważnie są krzywo zrobione i nie można ich dobrze spasować z budą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi