SNB SWEDEN Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Pisze w imieniu ziomkow z Częstochowy, poniewaz dzis dzwonili do mnie i chca zrobic Spot w SNB Częstochowa za jakies 3 tygodnie i zastanawiaja sie czy beda chetnie na ploty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Daleko nie mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Noooo ja też blisko....co nie zmienia faktu że Łódzki Cię nie minie. Lud chce chleba i igrzysk :mrgreen: Raczej bym był :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Noooo ja też blisko....co nie zmienia faktu że Łódzki Cię nie minie.Kxxxx jxxx mxxx juz myslalem ze mnie ominie :ympray: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Trochę dalej niż do Łodzi, ale jak będą konkrety to można pomyśleć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushu123 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Są chętni z Czewy i okolic na jakieś widzenie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushu123 Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada Ktoś z Częstochowy jeszcze aktywny ??:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi