SNB SWEDEN Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Czesto mamy doczynienia z bardzo mocno zniszczonymi dywanikami z gumy jak sobie radzicie? Jakies ciekawe dresingi w etapie koncowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 19 Lipca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 po umyciu jakimś APC i dobrym osuszenia zazwyczaj lece Nielsenem Choice daje rade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Z dressingami trzeba uważać, testowaliśmy kilka produktów, dywaniki wyglądały ładnie ale miały tendencje do "ślizgania" Replenish delikatnie rozcieńczony z wodą dawał radę, a jak oczekujesz bardziej matowego efektu gumy to DB tyre dressing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 2 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ja stosuje Nielsen Choice po wyschnięciu jest w pełni bezpieczny :) nie ma efektu ślizgania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Niedawno z ciekawości nałożyłem Hot Shine Megs'a do opon - wygląda średnio, i się ślizga. Nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 moim zdaniem jak na razie najlepszy efekt na dywanikach daje 303 Aerospace Protectant, testowałem też DB Replenish'a ale nierozcieńczonego i się za bardzo świeci, rozcieńczony może dać radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja stosuje Nielsen Choice po wyschnięciu jest w pełni bezpieczny nie ma efektu ślizgania :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tomek u nas używa do gumowych dywaników w swojej lagunie FK Top Kote Tire Dressing... ślizga się to dość mocno, ale efekt na tych dywanikach to doprawdy POEZJA. Bardzo fajna guma, subtelna faktura i do tego ta satynka po FK :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 My uzywamy Naszego dressingu tego samego co do opon i daje rade, dywaniki w wiekszosci nie sa sliskie choc w Politpwej BMW jedna od kierowcy chyba przez to ze wytarta to sliska jak lodowisko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 My uzywamy Naszego dressingu tego samego co do opon i daje rade, dywaniki w wiekszosci nie sa sliskie choc w Politpwej BMW jedna od kierowcy chyba przez to ze wytarta to sliska jak lodowisko :mrgreen:Wujek, ale w rozcieńczeniu 1:1 to już kilka razy się pytałem i dalej nie pamiętam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 My uzywamy Naszego dressingu tego samego co do opon i daje rade, dywaniki w wiekszosci nie sa sliskie choc w Politpwej BMW jedna od kierowcy chyba przez to ze wytarta to sliska jak lodowisko :mrgreen:Wujek, ale w rozcieńczeniu 1:1 to już kilka razy się pytałem i dalej nie pamiętam :PNajczesciej jade w ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 My uzywamy Naszego dressingu tego samego co do opon i daje rade, dywaniki w wiekszosci nie sa sliskie choc w Politpwej BMW jedna od kierowcy chyba przez to ze wytarta to sliska jak lodowisko :mrgreen:Wujek, ale w rozcieńczeniu 1:1 to już kilka razy się pytałem i dalej nie pamiętam :PNajczesciej jade w oriA nie mówiłeś czasem o 1:1 ? :P Bo już czystej...wersji nie mam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Brillance gąbką nałożyłem i efekt ok, ale pędzelkiem lepszy, a trochę się ślizga jak się źle nogę ułoży :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 To ja lepszy hardcore zrobiłem bo na dywaniki kiedyś nałożyłem SmartDressing :mrgreen: Ciężko się aplikowało ale efekt super ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 nie mam dywaników, jeżdżę w skarpetkach w zimie, boso w lato :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 nierozcieńczony Nielsen Choice powoduje że trochę stopy sie ślizgają , rozcieńczony 1:2 , 1:3 z wodą destylowaną dla mnie jest gucio , ładny mat i i nic się nie ślizga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja używam 303 aplikowany gąbkowym aplikatorem, na petexach efekt satyny i nie ślizga się (chyba że za dużo nałożymy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi