Rise and Shine Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 1. minetoo 2. soll 3. s. martino ( 30 zl ok ale buzi NIE!) 4. Booohal 5. M4ciek 6. Brzozek + 1 7. Michal88 8. Kamilgt 9. Wiolka 10. Wiolki brzydsza połowa 11. mmakira 12. yukon 13. Marco 14. we're4detailing: Arek, Michał... 15. Swoop 16. Bobas 17. Justyna 18. Elf 19. Pavlik 20. coobah 21. maly_marcin 22. sprinter 23. kermit 24. escimo 25. JJ. 26. łukash 27. szynka 28. radzique 29. sinrock 30. fireman 31. Vit0 32. kanar 33. Adam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 1. minetoo 2. soll 3. s. martino ( 30 zl ok ale buzi NIE!) 4. Booohal 5. M4ciek 6. Brzozek + 1 7. Michal88 8. Kamilgt 9. Wiolka 10. Wiolki brzydsza połowa 11. mmakira 12. yukon 13. Marco 14. we're4detailing: Arek, Michał... 15. Swoop 16. Bobas 17. Justyna 18. Elf 19. Pavlik 20. coobah 21. maly_marcin 22. sprinter 23. kermit 24. escimo 25. JJ. 26. łukash 27. szynka 28. radzique 29. sinrock 30. fireman 31. Vit0 32. kanar 33. Adam ;-) Adaś a już się martwiłem że cię nie będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Adaś a już się martwiłem że cię nie będzieZgadnij kto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Adaś a już się martwiłem że cię nie będzieZgadnij kto ;)Domyśliłem się że masz siłę przebicia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Najwyraźniej telewizja została powiadomiona, trzeba iść do fryzjera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Najwyraźniej telewizja została powiadomiona, trzeba iść do fryzjera! jaka telewizja, zdradź coś, bo nie wiem czy mam się umawiać? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja dostałem maila....boję się :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja dostałem maila....boję się :shock: alimenty? :mrgreen: o co chodzi z tą TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Pewnie Polit pomylił wódkę z dressingiem do opon i na opony mózgowe padło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Bardzo serio Panowie to "zwykły"spot czy rzeczywiście idziemy w Tango bo nie wiem czy rezerwować nocleg, w lato przespał bym się w aucie ale teraz trochę szroni po rajtuzach więc nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Bardzo serio Panowie to "zwykły"spot czy rzeczywiście idziemy w Tango bo nie wiem czy rezerwować nocleg, w lato przespał bym się w aucie ale teraz trochę szroni po rajtuzach więc nic z tego.Przeciez pisalem ze beda % ale mozesz wracac do domu po % ja tam nigdy na trzezwo nie jezdze po Polskich drogach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Mam problem z samolotem, mam mozliwosc do Krakowa...minetoo i reszta, jest jakas mozliwosc z kims z was do Lodzi sie wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Mam problem z samolotem, mam mozliwosc do Krakowa...minetoo i reszta, jest jakas mozliwosc z kims z was do Lodzi sie wybrac?A do Wawy nie lataja albo do Modlina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Znalazlem jeden do w-wy, przyjadz w piatek o 11.45 wyjazd w niedziele o 19.00. Znajde kogos z w-wy do Lodzi? A z noclegiem, ktos zna tani hotel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 No nie gadajcie, że nie macie transportu z KR do EL :-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Znalazlem jeden do w-wy, przyjadz w piatek o 11.45 wyjazd w niedziele o 19.00. Znajde kogos z w-wy do Lodzi? A z noclegiem, ktos zna tani hotel?Tu mysle nie bedzie problemu jest pare osob z Wawy a z Wawy do Lodzi masz 120 km :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ok, czyli se musze znalesc nocleg w w-wie? Czekam na jakies podpowiedzi idealnie by bylo cos kolo lotniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ok, czyli se musze znalesc nocleg w w-wie? Czekam na jakies podpowiedzi idealnie by bylo cos kolo lotniskaPo co ci spac w Wawie jedz odrazu w piatek do Lodzi i kimaj tam :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 A czym do lodzi?? A wiec jaet tak: przyjazd w piatek ok 11.45, wyjazd w poniedzialek o 6.00 :shock: Musze tylko jakis dojazd do Lodzi znalesc. Problem ze samolot do Modlina...a podobno ma nedzne polaczenia? Teraz zajme sie szukaniem jakiegos rozwiazania i zobaczywy co znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Jestem w szoku... Czas prodróży - 12h 12minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 czy łódź jest końcem świata czy rzeszów? :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Łódź to bardzo dziwne miasto...jaka tam stacja jest najbliżej SNB? W każdym razie Rzeszów zajmuje miejsce Krakowiakom i startują z imprezą w pociągu :f Podróż z Krakowa do Łodzi przez Warszawę nie ma najmniejszego sensu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 jaka tam stacja jest najbliżej SNB?Byłem w zeszłym tygodniu w Łodzi. Wysiadłem na Kaliskiej i z buta doszedłem do Sienkiewicza. A od Sienkiewicza do Rewolucji jest rzut beretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 W każdym razie Rzeszów zajmuje miejsce Krakowiakom i startują z imprezą w pociągu :f Podróż z Krakowa do Łodzi przez Warszawę nie ma najmniejszego sensu ;) o masz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi