minetoo Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Hello. Popełniłem ulubioną markę Sebb'y ;)) Generalnie bez szału...takie sprzątanie z woskowaniem. Smutno się robi gdy pracujesz nad autem w którym skóry są do lakieru a i reszta elementów pozostawia to i owo do życzenia. Ciężko pokazać w zaistniałej sytuacji coś więcej jak "no jest czyściej". No ale...no jest czyściej. Plan był zupełnie inny, Volvo miało dostać pełną korektę i OptiSeal ale w dniu odbioru dostałem info że priorytetem jest środek. Skończyło się na lepszym sprzątaniu i wosku na lakierze. Co nie oznacza że opcja pierwsza poszła do kosza bo przesunęła się tylko w czasie ;) Enjoy ! Oglądamy... Myjemy...czyścimy...wydechy polerujemy.... Priorytet usunąć plamę oleju z bagażnika. Takie coś płynęło ze skór i plastików... Ok...coś tam porobiłem to zobaczymy czy są jakieś efekty... Wiem wiem...słabe zdjęcia...ale pora roku już nie ta a przy sztucznym i kiepskim oświetleniu mój aparat nie da rady lepiej. Może mikołaj....ehhh Takie sprzątanie z woskiem. :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Zybercik wywołany do tablicy :-B ładnie, czysto, schludnie, mucha nie siada :lol: ps. brakuje tylko magicznej niebieskiej ssawki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 ps. brakuje tylko magicznej niebieskiej ssawkiAleż proszzzzz Jest grana prawie zawsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 minetoo; popełniłeś jeden, ale jak bardzo poważny błąd :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Nooo Panie co tu dużo mówić. O relacje prosiłem bo po prostu chciałem sobie piękne autko poogladać - jeździłbym :lol: Skóry widać że już w swoim życiu swoje przeszy, zawiasy wyszły piknie... Smołą byś jakąś małą dziurkę załatał. Szkoda tylko że nie ma zdjęć całości albo chociaż dupci - najlepsze rzecz w tym aucie oprócz serducha :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Generalnie bez szału...takie sprzątanie z woskowaniem.No generalnie to 95% myjni w Krakowie nie osiągnie w życiu takich rezultatów bo dla nich to odkurzanie i pasta :lol: Efekt super :u plastiki Cię zadowoliły,czy za duży połysk,czy po prostu światło takie i czym robiłeś? Widze,że ręce w wersji zimowej już(zdjęcie ze ssawką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 popełniłeś jeden, ale jak bardzo poważny błąd?????? plastiki Cię zadowoliły,czy za duży połysk,czy po prostu światło takie i czym robiłeś?Plastiki po 303 wpadły w ładny mat ale światlo halogenu wszystko spier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 popełniłeś jeden, ale jak bardzo poważny błąd??????Namaściłeś to szybkie canoe nie tym woskiem co trzeba [-x Jeśli Volvo to tylko: \:D/ \:D/ \:D/ taki żarcik ;) szkoda że znowu srebrne, ale i tak :u :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Jak by to napisać ;) Ładnie posprzątane auto :D Co jest na plastikach że tak się świecą ? chyba że to wina zdjęć ? Wszystkie auta mogłby się tak odkurzać jak Volvo co ? :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Plastiki po 303 wpadły w ładny mat ale światlo halogenu wszystko spier..A no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ah....takiego nie mam i nie będe miał chyba że kupię znów Carbon'a :ymdevil: Co jest na plastikach że tak się świecą ? chyba że to wina zdjęć ?JW Wszystkie auta mogłby się tak odkurzać jak Volvo co ? :u Ładnie posprzątane autoDokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ah....takiego nie mam i nie będe miał chyba że kupię znów Carbon'a :ymdevil: no ja kupiłem :D ale ja musiałem 8-) masz lajka :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Nice Job :u Minetoo, a czym odkurzasz? georgem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Nie. Odkurzaczem przemysłowym. George to domowy sprzęcik .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 OK. Karcher? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Nie nie...niemiecki wynalazek sprzedawany w Lidlach. Rok go katuję i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Dawj jakies dane na WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 No no ładnie panie ładnie :u . Lubie patrzeć na volvo, co prawda nie tak jak na bmw no ale :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Wiem wiem...słabe zdjęcia...ale pora roku już nie ta a przy sztucznym i kiepskim oświetleniu mój aparat nie da rady lepiej.Nie narzekaj sąsiad mój robi takie =)) =)) Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Zgadzam się z Arkiem - pracować na dywanach w Volvo to czysta przyjemność :u Dobra robota :u Powiedz miszczu, czym usunąłeś tą plamę oleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Olej puścił po długim i gorącym praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Ile godzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 3 dni Hahaha...3 dni tak jak ja, czy tak jak ty...bo to wielka roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 3 dni tak jak ja czyli długo i słabo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi