fonnes Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 "Amerykanin" i w maualu??? :roll: Rzadkość. O pracy nie piszę bo i po co :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 O pracy nie piszę bo i po co :lol:No właśnie :P Jest dobrze Piotrek :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnichu Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 jakie APC tak ładnie się pieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 W którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Jest relacja jest i like ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnichu Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 W którym miejscu?chodzi o próg z pędzelkiem i gril no chyba ze sa uzyte dwa inne APC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 To Kuro Almond Foam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Jak wspomniałem na początku prace nad R nie dobiegły końca. Aż do teraz. Autko wróciło już bez limitu czasowego a dodatkowo dostałem praktycznie wolną rękę co do zakresu prac. Zrobiłem więc co mi w oko wpadło ;) -odgruzowanie felg -korekta -naprawa fotela Takie przyjechało. Od ostatniej zabawy troszkę pojeździło.....było na szczotkach itp.... Zaczniemy o felg i nadkoli. Tu było co robić, doprowadzenie kół ich do stanu permamentnej czystości zajęło mi cały dzień :shock: Pomógł mi w tym KuroAcidicCleaner do spółki z Ironem. Usunąłem też absolutnie wszystkie taśmy po ciężarkach które pozostawili niedbali wulkanizatorzy. Podczas pracy poległy 2 klucze do kół, pomogła metrowa rura i klucz wyspawany adhoc.... Felgi finalnie zabezpieczone KuroSeal. Najgorsze zrobione więc kolej na mycie i jakieś polerowanko :f Tu 3 kroki z Menzerną w tle. Ponowne mycie i można zacząć smarować wszystko dookoła (no może nie jak w pewnym programie na TVN) ;) Wszystko chyba widać co i czym na foto. Tak zrobione autko niestety musiało ustąpić miejsca miejsca na hali na 3 dni i ubrudzić się na zewnątrz ale po ponownym umyciu dostało jeszcze jeden zabieg w postaci naprawy foteli przednich. Wszystko na materiałach Lederzentrum. Sprawy nie ułatwiał kolor skór Ocean Race ale wyszło idealnie :D Przy okazji mycia pierwsze kropelki :f Teraz można obejrzeć autko w pełnej krasie. Wnętrze które za pierwszą wizytą doprowadziłem do względnego ładu zostało odświeżone. Troszkę zdjęć w pochmurny dzień przed dziuplą. A tutaj zdjęcia zrobione już przez właściciela : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.521992694492331.123880.335617433129859&type=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Fura marzenie (zwłaszcza ze względu na napęd :D ). Dobrze załatwiłeś ten fotel :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Miło się ogląda taką vołowinę, wyszła pięknie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Piotrek, fiu fiu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Gud work. Najs relflejszons. Emejzing cars. Na wiosnę jestem z Peżo, ni hu hu B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Nice Job, a powiedz troche jak fotele robiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 a powiedz troche jak fotele robilesWyrównanie, odtłuszczenie, wysuszenie i tonacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Mistrzu Yoda jak widzę MOC Cię nie opuszcza - jak zawsze super robota :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Dziękować :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Może srebrny wyglądać? Może :) Ładnie, dawno nie było Twoich prac, miło pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ładnie, dawno nie było Twoich prac, miło pooglądać.Dziękuje. Po ostatniej utracie zdjęć poszło w powietrze kilka ciekawych projektów.... Aktualne warunki oświetleniowe plus moja małpka nie pozwalają robić zdjęć więc nowe rzeczy trafiają tylko do mojej pamięci :( Może srebrny wyglądać?Staram się to udowadniać choć łatwo nie jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Po ostatniej utracie zdjęć poszło w powietrze kilka ciekawych projektów....Wszystkie zdjęcia z dysku stracone? Współczuję, to tylko zdjęcia i aż zdjecia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Dorobek dwóch lat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Pieterk a to nie jest Renault :lol: taki ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Fuck Pościągaj z forum te ktróe wrzuciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Pieterk a to nie jest Renault :-?? Pościągaj z forum te ktróe wrzuciłeś Są na moim ImageShack tylko to już nie oryginał...a nowych nie mam nigdzie...może coś się jeszcze kiedyś z tego dysku odzyska ale to się zobaczy... Od przyszłego roku archiwizuję wszystko cyklicznie. EOT bo JJ już sapie :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi