arturwwa Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 trafilem na to forum, bo szukalem informacji jak dbac o nowo polozony lakier. udalo mi sie polozyc niedawno nowy milano red na swoja honde i trzeba jakos o niego zadbac, zeby dlugo wygladal tak jak teraz ;) stoje przed kupnem pierwszego zestawu kosmetykow pewnie bede mial do was kilka pytan, ale to w innym temacie. poki co ze dwie fotki mojego padła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Cześć!!! bede mial do was kilka pytanKto pyta nie błądzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witamy i zapraszamy do dyskusji jak będziemy w stanie pomożemy :twisted: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Fajna Hanka, choruje na jajko już od jakiegoś czasu ;) Witamy i zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witamy w rodzinie. Członkowie rodziny chetnie pomogą i odpowiedzą. Oczywiście nie lubimy pytań, ktorym brakuje sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Fajny brum brum Artur milego pobytu w naszym gronie zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Sebba, a zobacz jaka ciekawa felga. Jak myślisz, Autobahn i Metal Polish się nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 zobacz jaka ciekawa felga.Noooo.... te fele przykuły i moją uwagę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturwwa Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 fajnie ze sie wam podoba. ogolnie to jestem zajarany hondami juz dluzszy czas, a to jest moje pierwsze auto w serii z silnikiem 1.3, teraz siedzi 1.6 z vtec'iem ;) co do stanu lakieru, jest troche delikatnych swirli, lakiernicy niby ogarneli polerke i twierdzili, ze "na lustro" to sie nie da. co byscie polecali? zastanawialem sie na ktoryms z ssr albo auto glym resin polish. slyszalem tez dobre opinie o pascie compound megsa + swirlx tez megsa. odrazu zaznaczam, ze bede na nim dzialal recznie, bo nie mam dojscia do polerki. felgi tez sa nowe, ale bede musial czyms o nie zadbac, zeby po pol roku nie zrobily sie matowe ;) ps. fonnes, masz w podpisie delsola :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi