lukaszlakier Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 witam wszystkich forumowiczów ^:)^ naczytalem sie tego forum naczytalem i dalej nic nie wiem. zawodowo powiedzmy ze "maluje" samochody. mieszkam niedaleko czestochowy. na codzien poniewieram sie po tym swiecie vectra b mam nadzieje ze sie przydam :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witam z Krakowa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 lukaszlakier napisał(a): mam nadzieje ze sie przydam :P pozdrawiam Napewo sie przydasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 lukaszlakier napisał(a): mam nadzieje ze sie przydamskocz po piwko :mrgreen: witaj łukaszu o pseudo lakier- klakier :D zapraszamy na jednego :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlakier Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 po jednemu :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Cześć, GRUBO wchodzisz :twisted: Witamy :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 :u :u :u dzięki dębowe biore :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Noooo.. I takie wejście lubię :u Witamy w rodzince DC.pl :ymhug: Przyda się Nam gość od lakierów, już czuję, że będę miał do Ciebie mnóstwo pytań ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witamy na forum ! :u Już znalazłeś wspólny język :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlakier Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 slabego piwa nie pije :D ale niestety wódki tez nie (powiedzmy okazyjnie 2 razy w roku) :shock: tak na powaznie. w sprawie lakierów to tak naprawde wszystkiego nie wiem i pewnie wiedzial nie bede ale chetnie podziele sie doswiadczeniami i tym co mi wyszlo i tym co mi nie wyszlo. lakieruje powiedzmy w garazu. niestety wilel osob tak zaczyna. nigdy nie widzialem kabiny lakierniczej. najlepszy pistolet jaki trzymalem w rekach to byla sata modelu nie podam ale to byla wersja z wyswietlaczem "digital" czyli jak jakby z nanometrem ktory ustawial cisnienie pod ilosc materialu. takie chlopskie wytlumaczenie. aczkolwiek zmalowalem setki samochodów (policze w zeszycie co zrobilem to Wam powiem ile dokladnie) jedne byly ladne drugie gorsze. nigdy nie powiedzialem pier**le byc moze moj szef mnie za to lubi. koniec smutów. pilem raz w zyciu na i tylko raz w zyciu na drugi dzien dmuchalem w alkomat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witam witam :u JJ. napisał(a): Przyda się Nam gość od lakierów, już czuję, że będę miał do Ciebie mnóstwo pytańO tym samym pomyslałem też :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Również witam na forum :ymhug: Zauważyłem że jak postawiłeś na wejściu browar to Cię nie męczą o zdjęcie kobiety....pijoki jedne =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 DaV napisał(a): Witam witam :u JJ. napisał(a): Przyda się Nam gość od lakierów, już czuję, że będę miał do Ciebie mnóstwo pytańO tym samym pomyslałem też :lol: Napewno ja też znajdę kilka pytań :D Witaj w rodzince :ymhug: i dzięki za browarki :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witamy nowego kolegę :) Może jak będziesz miał trochę czasu i chęci to wrzucisz na forum jakieś ciekawsze materiały dot. malowania? Czy to swoich własnych projektów, czy ogólnych opisów... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlakier Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 mocne piwo wczoraj chyba mi zaszkodzilo bedzie juz za pare dni zaczne odnawiac sobie felgi cos napewno wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Siemanko w zakręconym miejscu :D :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Powitać :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witamy w rodzinie DC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi