junior74 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Kupiłem sobie dziś i ze względu na zapach mycie szyb stało się moim ulubionym zajęciem Najchętniej bym go wypił :lol: Zapach gumy Turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Pokazac...bo glass cleaner concetrate troche jest na rynku :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Chodzi o Meguiar's Glass Cleaner Concentrate? Zapach faktycznie genialny jak na płyn do mycia szyb, choć dla mnie to po prostu zapach winogron, gum Turbo mi nie przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Winogrona :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Taa, zapach fajny, jeśli wcześniej nie korzystaliście z kempigowych toalet ;). Tam podobne zapachy leją do wody spłuczkowej itp. Toi-toi-e itp. też mają taki zapach. Ale płyn miodzio- potwierdzam. Do mało ubrudzonych szyb idealny, szybko odparowuje, niska cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ma jeszcze jeden plus. Nie odbarwia dressingów co w przypadku osób myjących szyby techniką "psiknij na szybę" jest istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Też tam bardziej winogrono czułem, przyjemny w pracy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 O przepraszam :o chodzi oczywiście o Meguiar's Glass Cleaner Concentrate Nie odbarwia dressingów oooooooooo zauważyłem jeszcze jeden plus i to ważny: Po zakonczeniu usługi psikam szybki i lusterka tak na pokaz :lol: i klient jak go poczuje to na pewno wróci i na długo zapamieta ten zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Mi się kojarzy z czarną porzeczką, jakimiś takimi owocami :) Z resztą, poza super zapachem to też bardzo dobrze myje. No i jest bardzo wydajny i ekonomiczny, mi nic nie brakuje w nim ;) Minetoo kiedyś wspominał, że szyby po nim mają tendencję do kropelkowania, dobrze pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Taa, zapach fajny, jeśli wcześniej nie korzystaliście z kempigowych toaletJa mam taki w odkurzaczu na sucho/mokro :lol: w lecie ale mam taki neutralizator do WC w autobusachi jak dodam tosmród znika polecam jakby co :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Maja tendecje do kropelkowania, nawet w miare za "niewidzialna wicieraczke" moze byc...ale...bardziej mi sie szyby zaparowuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 inetoo kiedyś wspominał, że szyby po nim mają tendencję do kropelkowania, dobrze pamiętam?Piotrek jak sie popatrzy na szyby to kropelkują =)) Chyba ktos inny ja od razu to zrobiłem ale nie chciały mi kropelkować pewnie jak pare razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 mają tendencję do kropelkowania, dobrze pamiętam?Mają. Ale tylko wtedy gdy są porządnie oczyszczone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Jak go rozcieńczacie ? tak jak poleca producent 1:10 ? Ja robię 1:5 jak dla mnie lepiej mi się myje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja 1/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Piotrek to napisz mi jeszcze jaką microfibre używasz z glas cleaner ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja go jeszcze spróbowałem do plastików w nowiutkiej A4 i tez super W ogóle to prawie wszystko nim dzisiaj robiłem =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Gładka oraz zwykła...jest ok :-?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Polecam papier Tork nie pyli i super czyśći nr.kat moge podać jutro bo zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Dobry papier jest ok :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 obry papier jest oki jak oszczędza MF i zastosowań ma mnóstwo :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Czyli nie polecacie inwestować w jakąś specjalną MF do szyb? Papier/zwykła fibra/zwykły janek do szyb jest dobry? Rozcieńczanie 1:8-1:10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Wole MF od papieru. Uzywam takiej jednej zielonej bezimiennej. Nie wyglada jak typowa MF jakas taka lekko elastyczna. Moze gdzies fotka znajde to wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 ja również wolę MF od papieru. Osobiście używam Microfiber Madness Cloudbustera. Mam też zielone Sonaxa ale one są dużo gorsze w użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Przy duzym przerobie tylko papier ale dobry po szybach wykozystac go można np.do pedałów,dywaników,progów itp.MF szkoda na takie rzeczy Przy jednym aucie to MF jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi