yacek _b Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Świetny preparat , dla mnie to taki QD do szyb oraz luster , uzywam go również w domu , ale niestety latem jadąc w trase zabrałem ze sobą jeszcze inny środek ( mocniejszy ) bo Glass Cleaner z masą robactwa na szybie średnio sobie radzi . Generalnie zawsze mam go w bagażniku ( buteleczka 250ml gotowego środka ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Winogronami pachnie panowie ;) I ja również bardzo go lubię :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 No dobra gumą Turbo o smaku winogron :lol: PS gumę Turbo miałem w ustach 20 lat temu to mogłem zapomnieć smak =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja nie wiem, czy jestem za młody na gumę Turbo, ale niestety kojarzę tylko wygląd :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi