minetoo Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Pora roku spowoduje pewnie zastój w tymże wątku, ale postaram się coś czasem wrzucić. Ciężko to nazwać projektem bo generalnie dramatu nie było, ot lekko nie świeże autko które jako nowy zakup pewnej właścicielki pasowało porządnie odkurzyć. No to odkurzyłem. Tzw minetoo sprząta :D Coś dla głodnych wiedzy: -bonet podsufitki-Nap Extra -tkaniny i ich ekstrakcja-Nap Low Foam -zawiasy i wnęki-Sanesolv i KuroAlmondFoam -tajemnicza szczotka do detali :D (zgadnie ktoś co to?) Enjoy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Czyścioszek :x Dobrze że właścicielka nie lubi jeździć w chlewie i można w końcu do samochodu wsiąść :ymapplause: Jak wyszły dywaniki? Master, kiedy moja relacja? Wystawiłem nerkę na allegro... 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Pytasz o to o czym rozmawialiśmy w dziupli? Jesli tak to może w tym miesiącu \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Pytasz o to o czym rozmawialiśmy w dziupli? Jesli tak to może w tym miesiącu \:D/ Dokładnie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 porządnie odkurzyć :lol: tak tak Nie wiem co to za szczoteczka ale pomocna :u Fajne włączniki światełek jak w helikopterze :lol: Zaproponowałeś usunięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Heh to pewnie taki celowy ficzer 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 jako nowy zakup pewnej właścicielkiZastanawiam się kim trzeba byc żeby sprzedać auto z takim syfem w środku ~x( :-?? Też zwróciłem uwagę na te włączniki na panelu na podsufitce - jakieś takie "nieoryginalne" :lol: -tajemnicza szczotka do detali :D (zgadnie ktoś co to?)Czy to jest: "nowy produkt Oral-B - polecana przez dentystów"??? :lol: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No i odrazu lepiej. Te przełączniki w podsufitce...weź wpłyń na właściciela żeby to usunął x_x Piotrek a powiedz mi jak myjesz nawiewy lub tak jak tutaj kierownicę i to co pod plastikami od kierownicy to, tylko wycierasz do sucha, wydmuchujesz czy jakoś starasz się użyć wody. Zawsze mam problem z nawiewami bo nie mam ani kompresora ani nic czym by "wyssać" siuwaks z zakamarków i później się męczę np nawijając jakiś zwilżony materiał na coś i z zakamarków wyciągam. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Minetoo i odkurzanie, yeah right L-) :lol: Dobrze Panie wyszło, a właścicielka to pewnie od razu z zachwytu Cie uściskała :D Też nieraz jak mam jakieś drobne zlecenie to coś od siebie dorzucę, bo nieraz paczeć sie nie da :)) :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Fajnie, żeby wszędzie na myjkach tak odkurzali :D Pluszaki też wyprałeś? :D Mam wrażenie, czy manetku od kierunkowskazu nie chciało za bardzo przyjąć dressingu...? Jakieś takie w plamkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Piotrek a powiedz mi jak myjesz nawiewy lub tak jak tutaj kierownicę i to co pod plastikami od kierownicy to, tylko wycierasz do sucha, wydmuchujesz czy jakoś starasz się użyć wodyStaram się wydmuchać sprężonym powietrzem ale tak by nie wdmuchiwać do środka. Czasem nie ma wyjścia i trzeba wszystko zdemontować, jak się nie da to pozostaje dłubanie patyczkami. Godzinka lekko ;) Mam wrażenie, czy manetku od kierunkowskazu nie chciało za bardzo przyjąć dressingu...? Jakieś takie w plamkach?Faktycznie...na żywo nie widziałem może coś opuściłem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Dobre odkurzanie nie jest złe ;) Wyszło :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Wbrew pozorom było co sprzątac :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Fajne sprzątanie w 30 minut =)) Piotrek, fajne wyraźne zdjęcia (nowy aparat?), fajne szczotki (nowy brand wprowadzasz -KUROszczotka?). Jak oceniasz odkurzacz Profi po kilku tygodniach pracy, rozmawiałeś o jakichś rabatach dla kolegów? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Piotrek, fajne wyraźne zdjęcia (nowy aparat?)Auto robiłem na zewnątrz i było świetne światło to dlatego. Aparat to nadal ca 8letni kompakt Sony 4MP ;) (czekam na mikołaja ;;) ) Odkurzacz póki co nadal lepszy od Puzzi. W firmie są urlopy i nie wiem nic ale pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam :) jak zwykle super 8-) -tajemnicza szczotka do detali :D (zgadnie ktoś co to?) Czyżby byla to szczoteczka do czyszczenia protez? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Czyżby byla to szczoteczka do czyszczenia protez? :ymapplause: Dziękuję i zastanawiam się czy aby się czasem nie znamy ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Hmm.. raczej nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 dziewczyna B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Spokój na sali :-! Sądziłem że z innego forum..oki EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ahhhhhh te textylia ;) Pięknie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi