minetoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Hello. Jedno z niedawno umytych aut. Astra dostała solidnego wash'a i LSP w wersji zimowej. Felgi nie zdejmowane bo po przekładce te wrócą na swoje 5 minut. Co by nie przynudzać słowem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Nice Job :u Ale jest jeden blad...na zime to tylko colli sie daje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Wiedziałem że coś nie tak zrobiłem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 No i widzisz, jak dalej bedziesz takie podstawowe bledy robic, to na zawsze amatorem zostaniesz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy82 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Wiem że do tematu nic nie wnosi.. ale dyfuzor z tyłu.. masakra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Fajnie :u a trochę nie kumam sprostował byś sąsiad http://www.detailer.pl/sklep/325-optimum-opti-coat-20-.html chodzi o pkt.7 każą powtarzać od pkt.2 czy błąd w druku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Powtórny X można uznać za błąd w druku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ładnie ten opti wygląda na tym lakierze :u Jakiś finish był grany bo nie wspomniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Lakier jest w super stanie, właścicel jak na forumowicza przystało wiedział jak od nowości tego auta z nim postępować. Wystarczyło przejść delikatnie FF i było bardzo dobrze. Oczywiście korekta by się przydała ale do konieczności jej wykonania jeszcze daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Miałeś już wcześniej do czynienia z tą powłoką? Długo się utrzymuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Utrzymuje się długo, te osoby które ją woziły bądź nadal wożą na aucie bardzo rzadko mnie odwiedzają bo myją samodzielnie ale z dochodzących mnie sygnałów wynika że jest bardzo dobrze i jak na powłokę przystało do znudzenia długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Praca jak zawsze klasa, jak wygląda wydajność opti-coat'a?? tzn ile samochodów można zrobić taką strzykaweczką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Fajnie ten samochód wygląda, to jakiś pakiet czy tak wychodzi z fabryki? Ja to mam dwa pytania, ile zajmuje położeni opticoata mniej więcej na takiej wielkości auto i co dałeś na opony bo też ciekawie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Z tego co wiem to pakiet kompletny chyba. Na oponach jest Briliance. Opti klade ok godziny, duzo zajmuje inspekcja kazdego panelu pod roznym swiatlem i katami. Potem oczywiscie min 12 godzin cure time. Co do wydajnosci to jak sie postaram zrobie z tego 3 auta.... Jest troszke gimnastyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja próbowałem ostatnio cquartz uk, we dwóch pól godziny, ja kładłem a Andrzej ścierał, aplikacja banał, dotarcie bez tragedii. Na Superba nowego w kombii poszło pół butli. Muszę tego opti coata spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 5 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 auto brzydal troszke ;) Ale praca fajna :) stay clean :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Na Superba nowego w kombii poszło pół butli. Muszę tego opti coata spróbować Wszystkie "buteleczki" mają tak że schodzi polowa... Tu jest inaczej, może dlatego że to nie "kwarc" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jak zwykle robota profi ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 miazga, jaki silnik w niej siedzi:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Trzeb by zapytać właściciela bo zapomniałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ahm;) Piękna :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 1.6 turbo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Hey hej hello! Zima idzie trzeba by się do Astry znów przytulić. Tym razem idziemy na całość. System Gtechniq :) Przy okazji Grzesiek zmienił koła na jedyne słuszne ;) W dużym skrócie tak to było: No i się błyszczymy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Fajnie Astra wygląda na tej feldze i glebie. No i się błyscy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 nie dość że się błyszczy, to wodę odpycha aż miło :ymapplause: jeszcze nigdy czegoś takiego nie widziałem hehehe woda sama zeskakuje z auta hahahahaha Dzięki Piotr za ekstra pracę i porcję dobrych fotek do kolekcji :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi