GRUBEER Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Projekt: Opel Tigra Stan Lakieru: MASAKRA :shock: Narzędzia: Flex L 3403 VRG i Einhel BT-PO 1100, Maszyna "Dwie głowice" Pady: Żółte SNB, Wafel Scholl, Futro Scholl Pasty: Deox 2 i 3, S10, S17, S40, S0 (dużo kombinacji było ) Sebcio dzięki za podpowiedzi w trudnych chwilach Wqrw..........nia :!: Ludzie: Kuba i Andrzej :P Akcesoria: MF różne... Czas: od 11 do 20:30 z przerwami na kawka, papierosek i obiadek :P CDN... jutro bo nie mam siły już dzisiaj... a rano do roboty :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 No, lakier faktycznie zrypany na maksa :( Małe autko a roboty w pytę :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 To na smaczek dodam cos dla lubiacych uciekajaca wode... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Ale biedula zmasakrowana :o Fajnie ją wypieściliście, filmik elegancki, można lać wodę i gapić się godzinami.. 8-) :lol: Pozdrawiam panowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Faktycznie zniszczony jak k........ mac mieliscie co robic za odp nie ma co dziekowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Faktycznie zniszczony jak k........ mac mieliscie co robic za odp nie ma co dziekowac :) Malo ze zniszczony to lakierowany gdzies w stodole,pelno rys pod lakierem i na tylnych blotnikach jak by przy lakierowaniu sie wazyl lakier na szpachli... :shock: i na dwuch elementach brak przezroczystego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 No to to co nam sie udało osiągnąć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Co tu dużo pisać, jest pięknie tak jak powinno być:) Na pewno kosztowało to wiele godzin pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Tak jak już Wam pisałem Panowie ... bardzo dobra robota :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Lekka, łatwa i przyjemna :mrgreen: :mrgreen: :twisted: Dzięki Tomaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Lekka, łatwa i przyjemna :mrgreen: :mrgreen: :twisted: Dzięki Tomaszu Ciesze się że to ja Wam uświadomiłem jaka to jest praca " Lekka , łatwa i przyjemna " :D :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Lekka, łatwa i przyjemna :mrgreen: :mrgreen: :twisted: Dzięki Tomaszu Ciesze się że to ja Wam uświadomiłem jaka to jest praca " Lekka , łatwa i przyjemna " :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Piękny turnaround ;) Czarna czerń syci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Bardzo ładna praca. Podoba mi się. Co wełniakiem lecieliście? I jaką pastą? (z wełniakiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Bardzo ładna praca. Podoba mi się. Co wełniakiem lecieliście? I jaką pastą? (z wełniakiem) Welniak + S17 i S40 jak dobrze pamietam bo troche kombinacji past i padow sie na tym aucie narobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Wełniak i pasta S17 a na pozbycie się ewentualnych hologramów S40 na dwie głowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Da się wełniakiem polecieć DA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Da się wełniakiem polecieć DA?A dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 marctwain, niedługo pokaże czy się da.. 8-) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ano ja tez sprawdzę, bo zakupilem w SNB futro. Mondka chcę przypiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Mariusz, wełniakiem to ja wole DA latać niz rotacją, bezpieczniej. Tak samo Abralon 4000 wkładam na DA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 No to wczoraj nadszedl czas na wnetrze Tigry zapuszczona byla strasznie wstawiam trzy fotki boczka z panelem skórzanym 50/50 (foto robione telefonem) wiecej fotek wrzuci Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Tak wiec środeczek tak jak przy lakierze też był bardzo z ciachany, plastiki porysowane welurki na boczkach poszarpane i poprzepalane :cry: Środki: NLF Cyclon'ik Finess'ik Skora nowy środek w fazie testów nie podamy na razie nazwy... No i My :) To na tyle... czekamy na krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Co tu krytykowac bardzo ladnie wyszlo i tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Czadzik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi