Sucre Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jak zawsze konkret robota, bardzo dużo fajnych i szczegółowych zdjęć, dbałość o detale podczas sprzątania wnętrza poraża... :-bd Kolor mimo wszystko skutecznie tuszuje efekt ciężkiej pracy. Ile czasu zeszło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 5 dni i ponad 60 godzin. Podziękował :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Podchodziłem sceptycznie, bo nie jestem fanem Kii Ceed... Ale praca jakoś wciągnęła :P Więc +++ :) Widzę, że już nie korzystasz z atomizera Clina, tylko już jakiś pro spieniający :D Dobry środek do skór ;) tata_jerzyka napisał(a):Jak oceniasz Quantum K2? Bardzo ładnie kropelkuje i wytrzymuje jedno mycie byle jakim szamponem więc ok. Mówisz o tym K2 Spectrum, QD? I ostatnie pytanie, szyby odświeżałeś (no bo korekta szyby to nie jest) normalnie systemem past? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Tak Spectrum. Wszystkie szyby oczyszczone AutoGlym CGP na DA i zabezpieczone repelentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 MEGA EFEKT :ymdaydream: Pozazdrościć umiejętności - bardzo lubię oglądać Twoje prace - jak zawsze :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Dziękować, milo że jeszcze nie zanudziłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi