BladyKris Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Chciałbym wszystkich powitać, jestem nowy, Mam na imię Krzysztof, mieszkam w Łubartowie, interesuję się polską motoryzacją, niedawno kupiłem Warszawę 223, więc napewno będe miał wiele pytań w sprawie detailingu tego reliktu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 O prosze jaki rarytas Wawa :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Siemka BladyKris :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 BladyKris - ten od BB ? :D wstawiaj foto tego pięknego reliktu (to w pierwszej kolejności, co w drugiej to Cię chłopaki poinstruują) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Cześć Krzysztof, witamy w rodzince DC.pl :ymhug: W luźnym wątku pijemy piwko, jeśli masz ochotę - dołącz do Nas. A w międzyczasie pochwal się obiektami pieszczot :u Masz już jakieś kosmetyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladyKris Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Witajcie, dopiero co Warszawkę zakupiłem, postaram się pożyczyć od siostrzeńca jakiś dobry aparat żeby zrobić parę fotografii. Narazie wstydzę się pokazać samochód, ze względu na stan, w jakim go kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Cześć KrzysztofNo teraz chyba prawdziwe imie bo było gerwazy :lol: niedawno kupiłem Warszawę 223 dawaj foty bo bez zdjęć się nie liczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Narazie wstydzę się pokazać samochód, ze względu na stan, w jakim go kupiłem.Pfi tam wstyd to krasc i z dup... spasc :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 noooo mocne wejście :D witamy, siadaj czytaj opowiadaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Narazie wstydzę się pokazać samochód, ze względu na stan, w jakim go kupiłem.Pfi tam wstyd to krasc i z dup... spasc :lol: a i postępy będzie widać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Cześć Blady!!! Wpadnij latem do Mielna to się opalisz i..... opijesz =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No...tam Cię okrzyczałem tu przywitam. Wita Cię gość który doprowadził do stanu "nowy" zemstę honeckera :f Dawaj foty jak coś i za 3 lata wawa będzie z naszą pomocą jak nowa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Cześć Krzysiek ;) . Niezły rarytasik masz do pieszczenia :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Witam na pokładzie i życzę miłej zabawy! :u :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladyKris Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 chętnie, w tym roku byłem z żoną i wnukiem w Darłowie, więc jak zdrowie pozwoli to w przyszłe wakacje zawitamy do Mielna. zdjęcia wrzucę niebawem, posiadam tylko aparat kliszowy, więc sami rozumiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 zdjęcia wrzucę niebawem, posiadam tylko aparat kliszowy, więc sami rozumiecie.a kalkulatora nie ma? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 jak zdrowie pozwoli to w przyszłe wakacje zawitamy do Mielna.Ta zanim dojedziesz do Mielna to zdrowei bedzie oki, ale po Mielnie kiepsko to widze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladyKris Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 wnuk ma telefon co robi zdjęcia, właśnie nazywa go kalkulatorem. To o to chodzi? Trochę jestem do tyłu z młodzieńczym żargonem, więc wybaczcie, jesli strzelę jakąś gafe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 wnuk ma telefon co robi zdjęcia, właśnie nazywa go kalkulatorem. :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladyKris Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Powiem mu w takim razie żeby zrobił zdjęcia i umieścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Powiem mu w takim razie żeby zrobił zdjęcia i umieścił.Będziemy radzi :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladyKris Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Wnuk miał kilka fotografii, więc je umieszczamy: tutaj ja, z synem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 :shock: Wosk nie wystarczy.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 :shock: Wosk nie wystarczy.. :lol: APC i bedzie lalka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladyKris Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Dlatego mowiłem, że wstydzę się pokazać auto. Jest w stanie agonalnym, syn jest blacharzem i namówił mnie na kupno tego auta. Taką Warszawą mój śp. Tata jeździł na taksówkach, więc mam do niej ogromny sentyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi