SNB SWEDEN Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Dlatego mowiłem, że wstydzę się pokazać auto. Jest w stanie agonalnym, syn jest blacharzem i namówił mnie na kupno tego auta. Taką Warszawą mój śp. Tata jeździł na taksówkach, więc mam do niej ogromny sentyment.Dobrze jest Panie super objekt do renwacji :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Doskonale. Sporo pracy, więcej niż miałem ja ale jest budżet i chęci jest zabawa i wspaniały cel do osiągnięcia :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 A czego sie wstydzic, projekt bardzo ambitny :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladyKris Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 części blacharskie mamy wszystkie skompletowane, silnik dwa dni temu udało się uruchomić, mimo 15 letniego postoju. Jestem dobrej myśli, dziękuję za wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Jak są "bety" i zaplecze to na lato gotowe ;) Trzymam kciuki i pamiętaj...była oryginalna opaska? Oczyść i wycynkuj :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Witam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 posiadam tylko aparat kliszowy,Noooo, takie auto to tylko uwieczniać na kliszy a nie cyfrówce :u :shock: Wosk nie wystarczy.. :lol: =)) =)) =)) A tak na poważnie to projekt bardzo ambitny - szacunek wielki za ambicje podjęcia się dzieła ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladyKris Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 będę na bieżąco informował o pracach, w miarę możliwości postaram się o dokumentację zdjęciową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No bez zdjec sie nie liczy. Nie moge sie doczekac, jak ja lubie takie projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 :shock: Prawdę mówiąc jeżeli dokładnie ten egzemplarz wiele dla ciebie nie znaczy poszukaj czegoś w lepszym stanie. Bo to jest bardzo bardzo bardzo głęboka skarbonka i mega pochłaniacz czasu. Wiem, że fajnie jest ratować auta od złomowiska i to sobie chwale ale trzeba wszystko przekalkulować, tutaj praktycznie wszystko jest do wymiany :(. Tak czy siak trzymam kciuki za projekt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam i czekam na jakąś konkretną relację ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witka :) Świetny projekt się szykuje :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam rownież na forum. Jak uda Ci się ogarnąć ten projekt to będzie powód do dumy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladyKris Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Części zgromadzonych w tej chwili mamy 99,99%, niestety część blach jest od pabiedy, ale skoro to jest bliźniak, pasują idealnie. Zaplecze finansowe jak i warsztatowe posiadamy, Mam bardzo dużo dokumentacji technicznej do tego auata pozostałej po ojcu. Kiedyś każdy kierowca musiał byc elektrykiem i mechanikiem w jednym, nie było komputerów do diagnozy samchodu. Cel jest ambitny, ale czy nie takie cele powinno się stawiac w życiu? Nie jest powodem do dumy kupno auta na chodzie i wyczyszczenie go, powodem do dumy jest tchnienie nowego życia w trupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Nie jest powodem do dumy kupno auta na chodzie i wyczyszczenie go, powodem do dumy jest tchnienie nowego życia w trupa :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Nie jest powodem do dumy kupno auta na chodzie i wyczyszczenie go, powodem do dumy jest tchnienie nowego życia w trupa :ymapplause: +1 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam i gratuluję chęci oraz uporu, którego będzie potrzeba przy tym projekcie od groma :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi