minetoo Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Miata Turbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 No minetoo, teraz to widac ze potrafisz sie poslugiwac nejczescie urzywanym narzedziem w detailingu....photoshopem :lol: A tak powarznie to fajna fotka :u Dasz mi pozwolenia zeby na moje forum wrzucic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Oj tam oj tam, dużo się nie napracowałeś, pyk, filtr tilt shift i fotka gotowa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Te filtry i blur na pierwszym planie. Mogłeś troche inaczej ustawic te wartości. Ale z niecierpliwoscia czekam na dlasze foty :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 minetoo zmienia fach ;) Fajna fotka, dawaj więcej :) Swoją drogą co to za silniczek w tej Madzi? Bo nie spotkałem się z wersją Turbo nigdy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Piotrek, jak tam kręgosłup???!!! Nieźle się musiałeś "pochylić" nad tym projektem :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Dzięki, taka zajawka. Of koz normalne fotki też są ;) Wszystko Iphone zrobione. Coś tu czasem wrzucę. Martino śmiało wstawiaj :u O samym aucie napiszę w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 efekt miniatura ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 efekt miniatura :lol: no jak resorek wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Wrzucilem, jak skometuja to tlumaczenie podam...oj Piotrus, na stre lata na zachod sie wybrales :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Oj tam oj tam.... Generalnie mam wyobraźnię itp itd...nie mam sprzętu. Lubię czasem postawić coś w ciekawym miejscu i odpowiednio wykadrować. Coś się pobawię i czasem tu wrzucę. Może się spodoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Wrzucaj, poogladamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Niedawno zrobione Audi poszło pod nóż na jakiejś myjni. Skończyło się ponowną korektą i OptiCoat. Dzień odbioru to koszmarne mgły więc skoro z odbić nici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Nawet całkiem ciekawie ale te filtry nadal drażnią. Pokazał byś te zdjęcie bez filtrów prosto z aparatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 OK minetoo, pierwsza fotke na "moim" forum skometowalo pare osob i mnie wiecaj to co ci tutaj mowili. Jaden powiedzial ze jak maly model w skali 1:25 wyglada i ze musisz poracowac nad technika. Moge tez to 0000 wrzucic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 A wrzucaj wszystko. Generalnie te zdjęcia zrobione telefonem :f Takie tam...fanaberie. Może jak dorwę jakiś aparat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja bym tak to widział: wykadrowane, winieta i troche filtrów. Czekam na dalszą twórczośc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Piękna audiczka, zdjecie ma swój klimat B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ja bym tak to widział: wykadrowane, winieta i troche filtrów. Czekam na dalszą twórczośc :) Jak mówi staropolskie prawidło: "Dekielek najważniejszą częścią felgi" cytat Sjake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Tam jest dekielek tylko czarny z dyskretnym napisem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Prawie 900 KM na podjeździe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Prawie 900 KM na podjeździeładne stadko :lol: :f :u a przy którym się najmilej pracowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wszystkie kocham ale dwie 'erki" to moje ulubione dzieci choć czarnuch z prawej dostał praktycznie nowe życie wewnątrz a jeszcze czeka lakier...będzie miło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Nowe w nocy kontra stare w dzień ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi