bartekmk Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Widze, że tu na forum każdy zakłada nowy topic do witania sie;] jestem Bartek ze Śląska, jeżdże seatem toledo dwójeczką w kolorze LC9Z. Na wiosne zamierzam ruszyć z maszyną, póki co kompletuje graty i chłone wiedze. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witaj Bartku ze Śląska na ziemi DC.pl :mrgreen: :ymhug: Bardzo Nam miło, że do Nas dołączyłeś i przywitałeś się, forumowym zwyczajem jest również pochwalenie się obiektami do pieszczot (bez zdjęć się nie liczy). Mam nadzieję, że zostaniesz z Nami na dłużej i odnajdziesz tu to, czego szukasz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witka :) No lakier masz fajny, to czekać na efekty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmk Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 pare gratów mam ;) nie wszystko jest pro także prosze nie bić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dobre chopie :D Cześć tak poza tym, składzik już widać nie taki mały, także wiosną czekamy na relacje z działań :u :u :u PYKasz czasami, bo nic nie wspomniałeś o tym :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witaj. Fibry są, pasty są, Hi-temp jest, no i maszinnnna jest :u, czego chcieć więcej? :mrgreen: Nic tylko działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmk Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 PYKasz nie do konca wiem o co biega ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Cześć Bartek! :) PYKasz nie do konca wiem o co biega;] Chodzi o to: g9VJ9UUrnAE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 nie wszystko jest proTu nie ma PRO, a przynajmniej nie dzielimy i wszyscy startują w kategorii "Amator" 8-) Witaj na forum :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Witamy wśród Amatorów :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi