JJ. Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Dobrze kochani, kilku Nas już jest, może warto zrobić cykliczne spotkania o wszystkim i o niczym? Wojaka widziałem, karola.e36 również, a gdzie reszta niesmiałków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Wbijamy wszyscy do Bialegostoku do JJ'a :?: 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie bądź taki hop do przodu =; To nie zaproszenie na FB :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Myslisz ze bedzie jak u Sandry? Dawaj Dzejku Project X 2 zrobimy albo Bialystok Pie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Lubię to! znając nasz kochany Białystok to będziemy mieli spoty we dwóch :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 znając nasz kochany Białystok to będziemy mieli spoty we dwóch :lol:niekoniecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 O,ciekawy temat :u Jakbyście coś kroili,to jestem jak najbardziej chętny ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 ciekawe czy ja się też do tych "okolic" zaliczam :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Godzinka z hakiem drogi i jesteś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Dobra, trochę Nas już będzie. Robimy coś? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Trzeba działać,a nie myśleć,spontan i coś wyjdzie ;) Tylko wybierzcie jakieś miejsce,żebym bez problemu mpk dojechał,lub doszedł z buta :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 To co Pan Piątek/sobota coraz bliżej ogarniamy jakiś meeting? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 no to działamy proponuję: NIEDZIELĘ 18:00 galeria zielone wzgórze pasje ;) Piszcie się na listę kto będzie i czy pasuje miejscówka i data ;) PS. Dav a Ty gdzie jesteś? piszesz się? [you] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dla mnie pasi cały weekend więc może być i niedziela i inny termin ;) Z racji panujących temperatur można przyszturmować Alfę,ale wiadomo jak tam z parkowaniem w weekend :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ja będę w Łodzi, ale jakby cały Białystok (kubik, karol i Dav) się spotkał a na dodatek bonzo z Pawłem przyjechali z Ełku, byłoby ciekawie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zawsze można którym wieczorem się ustawić na parkingu PB 8-) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 przy -20 to bedzie najszybszy spot ;) JJ a w następny weekend też jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Nie ma co się łamać ;) Dobra to jak się zbierze 3,4ech to myślę,że można się ustawić. Od czegoś zacząć trzeba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 W następny będziemy tutaj :u Ja tam mógłbym się poślizgać, o siuwaksach na podwórku raczej nie porozmawiamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 To może po prostu najnormalniej w świecie na piwko się ustawić? :u Teraz i tak nie będzie,żadnego podziwiania szajnów,no chyba,że spot na myjni byłby,bo po drodze i tak się pobrudzi ;) Albo jak mówiłem szturm alfy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 To co wstępnie niedziela 18 zielone wzgórza? Jakby się ktoś z KA skusił to może by zagrało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Jutro jest już Niedziela a nie mamy nic ustalone więc jak? Niedziela godz. 18 Zielone Wzgórze koło gokartów piszcie się na listę 1. karol.e36 (ze względu na to że zimą autem nie jeżdżę będę bez auta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 1. karol.e36 (ze względu na to że zimą autem nie jeżdżę będę bez auta) 2.kubik Napisałem na KA,może kto się zdecyduje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Mi niestety sie nie uda podskoczyć do was, bo żona ma niedzielę pracującą akurat 18go ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 To jak tylko 2 się zgłosiło to chyba bez sensu,tym razem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi