karol.e36 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 To jak tylko 2 się zgłosiło to chyba bez sensu,tym razem :? bez sensu to jest siedzieć w domu :lol: czytaj pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 No to spoko,może jeszcze skombinuje semi-detailera-amatora ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jeszcze raz dzięki za spotkanie,mam nadzieję,że rozpocznie to swego rodzaju tradycję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 kubik, a może jak będziesz jechał na Mazury, to jakoś przez Ełk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Swoop ,zawsze jeżdżę przez Ełk czy to pociągiem,czy to samochodem z kimś,no bo niestety swojego auta jeszcze się nie dorobiłem :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Szkoda, że dopiero teraz zobaczyłem temat... Na następny spot się piszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Halo Białystok,może coś w przyszły weekend? :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Rozmawiałem dziś z Karolem o spocie, jeśli zielony miałby być, spot dopiero za 2 tygodnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 jeśli zielony miałby być, spot dopiero za 2 tygodnie.Nie łapie szyfru,ale spoko :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jak chcecie to róbcie za tydzień, ja będę dopiero za 2.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 A Ty jesteś zielony :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Siemacie Podlasiaki! 02.02.13 to spot u JJ'a! Ja udostępniam miejsce do zabawy, wojak wstawia swoją furę na mizianie, Wy przynosicie swoje ulubione siuwaksy i działacie! Start godzina 9:00. Kto jest chętny? 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Siemacie Podlasiaki! 02.02.13 to spot u JJ'a! Ja udostępniam miejsce do zabawy, wojak wstawia swoją furę na mizianie, Wy przynosicie swoje ulubione siuwaksy i działacie! Start godzina 9:00. Kto jest chętny? 8-) Ja jadę na home swoje pogarniać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Będą niespodzianki :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Będą niespodzianki :u widzę że masz podpis sodujemy.pl to Ty masz ten komis na wylocie na Grajewo? Robisz pomiary mocy na hamowni? ja się piszę (wezmę tempo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jak przyjdzie ten magiczny qd sonaxa,to wpadnie który do mnie po sampla z wielkiej bańki :f Poza konkursem,może w czwartek jakieś piwko na mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Karol, tak, ze znajomym mamy komis. Tam również sodujemy i tam mam zamiar troszkę ogarnąć warsztat do zabaw z polerkami :) Pomiary na hamowni robi znajomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 czyli prowadzisz ten komis razem z tym co hamuje auta? kiedyś robił mi pomiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Tak :) Sam u niego hamowałem matiza :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Tak :) Sam u niego hamowałem matiza :mrgreen:Obciążeniówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 W trasie, tak jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 W trasie, tak jest :)Czyli ta śmieszna na koło zakładana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Czyli ta śmieszna na koło zakładana? ta hamownia jest najbardziej dokładna bez sztucznego nadmuchu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Między innymi. Po więcej info zgłoś się do znajomego, on dokładniej będzie wiedział co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dokładność dokładnością,ale do 200km/h rozpędzić się trzeba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi