karol.e36 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Między innymi. Po więcej info zgłoś się do znajomego, on dokładniej będzie wiedział co i jak. mi tam wyszedł pomiar tak jak trzeba a nawet lepiej więc jestem zadowolony ImageShack.us Uploaded with Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Między innymi. Po więcej info zgłoś się do znajomego, on dokładniej będzie wiedział co i jak. mi tam wyszedł pomiar tak jak trzeba a nawet lepiej więc jestem zadowolony ImageShack.us Uploaded with Za dużo danych pisanych z palca,co ma ostatecznie wpływ na wynik końcowy ;) Dlatego nie jestem zwolennikiem tych hamowni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 JA swój wykres gdzieś zgubiłem, jak znajdę to wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 A wracając do tematu kto będzie na spocie u JJ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ej, spamerzy, opamiętać się! Kubik, pojedziesz do domu w niedziele, nie bądź cienias ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ej, spamerzy, opamiętać się! Kubik, pojedziesz do domu w niedziele, nie bądź cienias ;) W niedziele to ja muszę wracać z powrotem,bo egzaminy :lol: Poza tym pisałem w styczniu to nikomu się nie chciało ;P W czwartek piwko to jest myśl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ej, spamerzy, opamiętać się! Kubik, pojedziesz do domu w niedziele, nie bądź cienias ;) "karny jeżyk" dla kubika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Spoko Pany,nadrobimy jeszcze,zrobi się jakieś białostockie detailing gangbang :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 kubik, od 9 ogarnąć we trzech (ja robię fotki) Matiza to pikuś, skończycie do 12 i jeszcze do domu zdążysz pojechać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 kubik, od 9 ogarnąć we trzech (ja robię fotki) Matiza to pikuś, skończycie do 12 i jeszcze do domu zdążysz pojechać ;)Nie chcecie iść ze mną na piwo,to z Wami robił nie będę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ty mnie jeszcze poproś... ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dobra tam,będzie sezon,wezmę z domu zabawki to będziem drzeć,Karolowa Bawara na pierwszy ogień na 3 maszyny :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Quick amator detailing matiza zakończony :) Jeszcze raz wielkie dzięki dla Jędrzeja za pomoc i cenne rady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 bez foto 8-} ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Foto będzie jak JJ prześle :) Ale bez rewelacji :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Hej dzieciaki, jutro spot! :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 W tygodniu zrobić coś można,bo ja od poniedziałku do piątku w tym tygodniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Kurcze, ja większość zabawek w pracy zostawiłem, będę miał tylko garstkę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Kubik, w tygodniu nie ma czasu ;)) Wojak, co będziesz miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 szampon angelwax rejuvenate Nielsen finesse Auto Finesse Revive glinka musiałbym grzać do Fast po inne zabawki ale tak się nie chce... :) Mało wiem.. nada się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Kubik, na to znajdę czas :D Wojak, będzie git, oby było na plusie to zaczniemy na zewnątrz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Pogoda dopisała, project monster będzie? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ogarnę się to wrzucę, z fotek może coś być :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 No, Kubę poznałem, został tylko nieśmiały Dawid... ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 No, Kubę poznałem, został tylko nieśmiały Dawid... ;)) A ja Dżej Dżeja :u trza wytropić po ip :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi