karol.e36 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Spot 06.06.2013r. Nowy parking przy ulicy Choroszczańskiej (obok myjni i Sonax-u) 18:00 Może przyjechać każdy!!! Nie ważne czy rowerem, pks-m czy mpk. Nikt też nikomu nie będzie robił inspekcji lakieru halogenem. Więc nie wstydzić się proszę tylko przyjeżdżać! Na tym spotkaniu ustalimy miejsce i dzień regularnych spotkań. Wpisujcie się na listę kto będzie: 1.Karol 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 1.Karol 2.kubik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 1.Karol 2.kubik 3. JJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylant Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Jak nie bedzie inspekcji na wjeździe to wypada chyba wpaść i sie przywitać więc będę ;-) 1.Karol 2.kubik 3. JJ. 4.Brylant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 wpadną dziewczyny, już potwierdziły swoją obecność 8-} będzie taniec na rurze już trenują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylant Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 A skończy sie jak zwykle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Już w czwartek! Oby,nie zerwała się burza,jak to ostatnio potrafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Co z resztą? Wykruszyli się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ja może kolegę od Foki namówię,ale to jak bez latarek będzie,szczególnie maski :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 1.Karol 2.kubik 3. JJ. 4.Brylant 5.Karol (nie zarejestrowany na forum) 6.Piotrek (kolega zajarany tematem będą z niego ludzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zaprosiłem dziś dwóch gości, jeden będzie niebieską Mazdą 3 a drugi BMW X5, jak ich spotkacie, zagadajcie żeby nie uciekli. Ja prawdopodobnie spóźnię się kilka minut.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 :) Damy radę Patrzę kilku ludków się zbierze,ja jeszcze do jednego napisałem,ale to dopiero przed chwilą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylant Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Niestety robota mnie dzisiaj zatrzymała i jestem bez autka do poniedziałku wiec nie dałem rady być na spocie.następnym razem już nie odpuszczę poznania elyty ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Spot był,kilku zarażonych chyba też,pozytywnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgadza się, spot był. Warto było przyjechać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 a zdjęć ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ja mam tylko jedną fotkę: Do następnego panowie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ja mam tylko jedną fotkę: Do następnego panowie :u Jakby ktoś nie poznał to ja ten 3eci od prawej 8-} :^o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 a ten mudźin to kto to ???? 8-} 8-} 8-} 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Kolega z wymiany :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Mnie również praca zatrzymała :( Patrzę, że sami znajomi ze zdjęcia byli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 masa jest, rzeźba jest, ale fury ani jednej ni ma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Do wiadomości nieobecnych: siedzieliśmy do 21:30 i gdyby nie marudzenie kubika, że wódka stygnie, siedzielibyśmy jeszcze :u Więc następnym razem proszę próbować - albo dzwonić albo zajeżdżać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi