kubik Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 gdyby nie marudzenie kubika Tak było x_x Poza tym zaczął padać deszcz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Spot był :D Kubik pare kropelek spadło nie przesadzaj :D Trzeba mojego punciaka lekko przepolerować zeby sie świecił do sprzedaży :D Damy rade JJ i Kubik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Damy radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Powiedz kiedy i działamy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 dołączyłbym się również, ale na obecną chwile predzej zaprawki przydałoby się porobić :D i przy okazji porządne przejrzenie stanu lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 to co Panowie organizujemy następnego spota w tym tygodniu? czwartek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 coś cisza nastała, chyba nie bedzie nic dzisiaj hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 W tym tygodniu zaspaliśmy ale może za tydzień w środę się spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 niezły pomysł, ja wczoraj widzialem się z kubikiem chwilowo jak Octavie odświerzał :) aa sory, jednak ja we środe wyjezdzam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 To może wtorek? Ja co prawda mam auto do zrobienia ale postaram się wyrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ta jest Octa wyszła z szarego matu w nawet przyjemną czarną perłę :D Ja przechodzę w Białymstoku w tryb offline do października. Ale zapraszam na Mazury :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 No więc Panowie, jak w końcu robimy ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Dzisiaj się odbył mini spot z JJ przy szynce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 I jak zwykle mnie nic nie wiadomo ! :/ CHOPAKI co z Wami ?! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Sorry, że tak późno ale... SPOT W CZWARTEK! Jakby co to będę dzwonił do każdego do którego mam numer. Godzina 18-19, miejsce to parking na rogu Choroszczańskiej-Zwycięstwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Dzięki za spota, kto nie był a mógł, niech się wstydzi, było miło, Karol osłodził spotkanie, siuwaksy przetestujemy następnym razem :u Foto z aparatu zrzucę jak po niego pójdę do auta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Dawno chłopaków nie widziałem, fajnie było :) Do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Spocik był do nastepnego panowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Mam nadzieje, że coś zorganizujecie nie długo jak wrócę, bo ominęła mnie okazja 8-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Kiedy dokładnie wracasz panie majster? Obiecane foto.. Niepełna grupka białostockich zapaleńców czystych aut: O tym jak dbamy o fury świadczą dwa poniższe zdjęcia: Jest blask i błysk :u Podczas trwania spotkania prowadzona była żarliwa dyskusja o czym świadczy ilość wyjedzonych ciastek.. :D Badania wykazały, iż detailerzy reflektują ciastka z dżemem.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Na dachu.... :-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Kiedy wracam? W ten czwartek, niestety późno. Pasuje dla mnie sobota lub niedziela. Ewentualnie w nastepnym tygodniu jak tam Wam bedzie pasowało, wtedy już ja sie dostosuje :). Patrze ze magia słodyczy od Karola, zachęca do ponownych spotkań z zacnymi osobami. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Na dachu.... :-w Na aucie bez korekty w którym pudełko z ciastkami na dachu to najmniejszy problem.. :lol: Piotrek, będziemy intensywnie myśleć co i jak :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Na aucie bez korekty Proszę Cię :D To co ja mam powiedzieć? Karbowane ciasteczka poszły dla ptaszków :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 To co ja mam powiedzieć? Przecież Ty matizowi robiłeś korektę :P Ja tylko KLEANEREM ( szynka :lol: ) przeciągnę od czasu do czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi