piotrek-0404 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ok. w porządku, działajcie, myślcie tam a z chęcią wpadne omówić pare spraw dot. mojego auta :) Pozdrooo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 W środę na węglówce o 19 mamy spota daewoo jakby ktoś miał ochotę to zapraszamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 może jakiś spot na sobote planujecie? czy mało osób i urwanie głowy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Jest Łukasz, Karol, ja i kolega z Mazdy 3 może byłby chętny. Reszta z Białegostoku się boi :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Mi pasuje teoretycznie każdy dzień Wczorajsze fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Sympatycznie, sporo Was :u Szkoda, że pracowałem wczoraj do późna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 O, ładnie ładnie. Mam nadzieje ze jak wyjadę o 10-11 to dojadę w 6h do Białego :). Pewnie coś na wieczór byście planowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Piotrek, dzwoń do Karola i się umawiajcie :u Reszta chłopaków jest elastyczna. Tylko dajcie znać wcześniej na forum żeby szersze grono wiedziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ok. Nie ma problemu. Wszystko bedzie załatwione w sobote, jutro do Karola zadzwonię i z nim pomówię :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Sory ze drugi post piszę, ale jednak mnie nie bedzie, dopiero w poniedzialek wracam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Pany, spot w czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Łukasz, daj znać dla Pietrzaka, Dimy i Chatego. Ja powiadomię resztę. Spotkamy się o 19 tam gdzie zawsze :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Powiadomiłem chłopaków :) Może kiedy wpadnę do monster garage to matiza przeglinkujemy? :D Kurczę nie ma kiedy się zabrać, a tak motywacja się znajdzie :D Oczywiście swoje zabawki przyniosę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 wpadnę i ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja też się postaram być:D Będąc we Francji parę dni temu uwieczniłem na zdjęciach :P parę autek "zadbanych" inaczej :/ i tak niestety wygląda tam co trzeci samochód :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Noo Danio, tam to jest norma ze tak powiem. Ile razy ja byłem to widziałem zawsze jakieś auto które jest zaniedbane, stoi na ulicy i nikt tym nie jezdzi ani nikt tego nie ruszy, a autka mają potencjał :) PS. Również będę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jak zawsze sympatycznie i śmiesznie, podziękował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dzięki, dzięki, frekwencja dopisała :D :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Frekwencja była dobra :D ja również dziękuję, i do następnego meetingu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dzej zdjęcie wrzucaj ile fur było ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Pardon, zapomniałem! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 W tym jedna przechodzi aktualną metamorfozę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Będzie kot :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgadza się, teraz tylko tak zostawić zeby była "wiecznie" czysta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi