kubik Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Będzie relacja? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Będzie będzie, i to porządna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Czyli JJ przejął dowodzenie nad BMW? :) Chłopaki, może spocik w tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek-0404 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Tak, przeją przeją :) BMW w niedziele wieczorem zostało skończone. Przeszło piękną metamorfozę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Gdzie relacja pytam się ? :-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Wrócę to wrzucę, osoba się nie boi :u Na spota też jestem chętny ale dopiero w przyszłym tygodniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dokładnie, chodziło mi o następny tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 https://www.facebook.com/events/216795318484883/?ref=2 Wybiera się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Brzmi ciekawie ale nie wiem czy będę miał wolny weekend.. A może spot w tym tygodniu? Czy już za późno na organizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 To co, jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Bądźmy pod telefonem :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ku pamięci, Spot w najbliższy poniedziałek o godzinie 18 (pasuje?), miejsce wszystkim dobrze znane, zapraszam serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citrofan Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jedrzej bo sie skusze =p~ apropo jestem w przyszłym tygodniu na 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Zapraszamy Krzysiek, będzie Nam bardzo miło :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylant Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ja teź zapadnę dzisiaj się przywitać i poznać białostocką ekipę =p~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ja będę po 20 jakoś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Po pracy na karchera i tez powinienem sie pojawic :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 wojak nie myj, ja dziś po polu jeździłem.. :lol: Brylant, zapraszamy :u kubik, czekamy mistrzu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Licznie jak nigdy! Tak trzymać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 No panowie, powiem Wam szczerze, że jest mi niezmiernie miło - frekwencja dopisała jak nigdy oraz pojawiły się nowe twarze. Miło było wszystkich poznać i zobaczyć, mam nadzieję, że to nie jednorazowa akcja i tyle ludzi będzie co spotkanie :) Do następnego! Fotkę wrzucę jutro :) Z tego wszystkiego zapomniałem pogadać z Krzyśkiem i Kubą. Ale to na PW :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylant Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Mi również było miło poznać wszystkich i pogadać na żywo.Oby więcej takich spotów było w przyszłości :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Jedna niewyraźna fotka.. ;) Później doszło jeszcze dwóch spóźnialskich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Dzięki Bogu się nie załapałem 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citrofan Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Tylko ja taki jakis nie wyrazny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Dobrze, że i mego brudasa nie było :D Doszło w końcu do mnie cudeńko, dzięki jeszcze raz JJ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi