Baltazar001 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Super Super miło było poznać wszystkich. Do następnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Baltazar, aby tradycji stało się za dość, zapraszam do działu Powitań :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 ze spotu na spot coraz więcej ludzi fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 no to co kolejny spot? Bo zaraz zima :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ja bardzo chętnie bo w piątek z rana wyjeżdżam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ja jestem od niedzieli dopiero :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 taAaaaaa trzeba jakiegoś kotleta odgrzac. Może czwartek standardowo!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Zapomniałem napisać. Oczywiście, dziś, w czwartek, na stałej miejscówce o godzinie 19. Pasuje Wam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Robota mnie zatrzymała :ymtongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Siemka chłopaki :) Jestem tu nowy ale zauważyłem grupkę z B-stoku a to prawie mój region więc się witam oddzielnie :D Na co dzień jeżdze mocnym civiciem i też na nim najwięcej testuje kosmetyków ale od czasu do czasu trafi się jakiś znajomy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Często bywasz w Białym? Kochałem się w jajkach, z chęcią zobaczyłbym Twoje cudo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Wczoraj byłem :D Ja mam Vgena z silnikiem h22a z accorda type r teraz około 230KM to coś tam jedzie i przy okazji wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Foto.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Niedopolerowany bo jak to mówią szefc w dziurawych butach chodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar001 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 A może jakieś spotkanko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Cholera, chciałoby się ale z czasem ciężko.. :( Jak reszta Białego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Można coś ogarnąć,ale zadaszenie wskazane :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Koledzy coś się uda zorganizować w grudniu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ja jestem do końca tygodnia jakby co :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ja też z końcem tygodnia znikam więc nie wiem. Grupa się wykruszyła :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Panowie jutro pod wieczór pasuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jak dla mnie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Weźcie jeszcze Łukasza, Baltazara i coś kombinujcie - ja niestety mam wieczór zajęty :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Panowie, jak stoicie z czasem w tygodniu? Zaczyna robić się coraz cieplej, można zacząć organizować spoty :) Czy pasuje Wam czwartek? Godzina do ustalenia, aby jeszcze złapać słońce i się pogrzać. Wpisujcie się z kim mamy w tym roku do czynienia :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 W sumie po 19 mogę być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi